Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Davis Cup: Στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι αγώνες της Ελλάδας με το Εκουαδόρ

Davis Cup: Στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι αγώνες της Ελλάδας με το Εκουαδόρ
Intime.gr

Στο κλειστό μπάσκετ του ΟΑΚΑ θα φιλοξενηθούν οι επόμενοι αγώνες της Ελλάδας στο Davis Cup, για την κρίσιμη “κόντρα” με την αντίστοιχη του Εκουαδόρ.

Η Ελλάδα θα “μπει” στο Davis Cup με το νέο έτος και πιο συγκεκριμένα το διήμερο 4 και 5 Φεβρουαρίου και θα αντιμετωπίσει το Εκουαδόρ, για τα πλέι-οφ του World Group I.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα κέρδισε την Τζαμάικα στους αγώνες παραμονής στο World Group II, αλλά και την Τυνησία στους αγώνες του World Group II και πλέον θα διεκδικήσει την άνοδό της στην 1η κατηγορία για πρώτη φορά από το 2004, αντιμ4ετωπίζοντας το Εκουαδόρ στα πλέι-οφ του World Group I

Η Ελλάδα, ως διοργανώτρια, επέλεξε τον τύπου του γηπέδου και την πόλη διεξαγωγής των αγώνων. Οι αναμετρήσεις του Davis Cup θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι (σκληρή επιφάνεια).

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου και στις 12 το μεσημέρι την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Εκουαδόρ για το Davis Cup.

Οι δυο ομάδες θα δώσουν πέντε αγώνες, τέσσερις μονών και έναν διπλού, οι οποίοι θα είναι best-of-three (στα δυο κερδισμένα σετ). Η ομάδα που θα εξασφαλίσει την άνοδο στην 1η κατηγορία, θα είναι αυτή που θα φτάσει πρώτη τις τρεις νίκες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις