Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Διαλέγει Ολυμπιακό ο Ζαρνίμ και ανακοινώνεται

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί η συμφωνία ανάμεσα στους “ερυθρόλευκους” και τον Πορτογάλο τεχνικό. Κάτι “τρέχει” με Μανωλά και Ολυμπιακό

Ο 38χρονος προπονητής είχε συνάντηση την Δευτέρα με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του, Μοχάμεντ Αφζάλ, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο Ζαρντίμ “κέρδισε” τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχαν μεταφέρει στον πρόεδρο της ΠΑΕ οι Γιάννης Βρέντζος και Ντάρκο Κοβάσεβιτς από την πρώτη τους επαφή με τον νεαρό τεχνικό.

Παρά την εμπλοκή της Πόρτο στην υπόθεση, οι διοικούντες την ΠΑΕ θεωρούν ότι η πρόταση των “δράκων” έφτασε καθυστερημένα και δεν θα υπάρξει ανατροπή την τελευταία στιγμή.

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Μαρινάκη-Ζαρντίμ – “Σφήνα” της Πόρτο

Στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα και την Τρίτη ή το αργότερο την τετάρτη θα προβούν σε ανακοινώσεις.

Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας (1+1 έτη) και απομένει να ξεκαθαρίσει το θέμα με τους συνεργάτες του, αφού θέλει να πάρει δύο βοηθούς που είχε στην Μπράγκα (τον Βιέιρα και τον Καλντέιρα).

Καθυστερεί ο Μέλμπεργκ – “πλησιάζει” ο Μανωλάς (;)

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ δεν έχει απαντήσει ακόμα στον Ολυμπιακό και οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρεται να εξετάζουν την περίπτωση του Κώστα Μανωλά, την ώρα που η πλευρά του παίκτη διαψεύδει τα σενάρια

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε