Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

ESPN: “Ο Αντετοκούνμπο δεν είναι άνθρωπος που στέλνει μηνύματα μέσα από unfollow” (video)

ESPN: “Ο Αντετοκούνμπο δεν είναι άνθρωπος που στέλνει μηνύματα μέσα από unfollow” (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Θέμα σε εκπομπή του ESPN έγινε η κίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει unfollow τους πάντες -εκτός από την οικογένειά του- στα social media.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και “φούντωσε” πολλά σενάρια με την κίνησή του να κάνει unfollow όλους όσους τον ακολουθούσαν στα social media, με τους συμπαίκτες του στους Μιλγουόκι Μπακς, να μην αποτελούν φυσικά εξαίρεση.

Οι ερμηνείες της κίνησης αυτής ήταν πολλές, με τον Μπράιαν Γουίντχορστ του “ESPN” αναφέρει χαρακτηριστικά, σχολιάζοντάς την στην εκπομπής “The Jump”:

“Ο Γιάννης δεν είναι ο άνθρωπος που στέλνει μηνύματα μέσω των social media, με τα follow και τα unfollow. Ποτέ δεν ήταν έτσι. Θα μου προκαλούσε μεγάλη έκπληξη αν γινόταν τώρα κάτι τέτοιο. Από αυτό που καταλαβαίνω, η συνάντηση του με τον Μαρκ Λάσρι ήταν μια απλή συνάντηση, όχι η κύρια. Η βασική θα γίνει όταν οι Μπακς θα του προτείνουν την επέκταση συμβολαίου. Όταν συμβεί αυτό, θα μιλάμε για σημαντική στιγμή. Θα πρέπει να σκεφτεί πολλά ο Γιάννης, θα πρέπει να σκεφτούν πολλά και οι Μπακς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις