Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Έκλεισε ραντεβού στα… αστέρια ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στην άδεια Λεωφόρο, αλλά ο βαθμός του ήταν αρκετός για να σφραγίσει την πρώτη θέση στα πλέι-οφ και την συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το LIVE του αγώνα

O Ατρόμητος σε ακόμα ένα παιχνίδι των πλέι-οφ μπήκε πολύ δυνατά όμως ξανά δεν κατάφερε να προηγηθεί. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Καπίνο έδιωξε δύσκολα το σουτ του Καραμάνου, ενώ ο ίδιος παίκτης αστόχησε από εξαιρετική θέση μετά από την πάσα πάρε-βάλε το Ναπολεόνι ένα λεπτό αργότερα.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε γρήγορα την απόδοση του και έχασε μοναδική ευκαιρία στο 18΄ όταν από το τραγικό λάθος των Φυτανίδη και Σηφάκη, ο Καρέλης σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στοα αριστερό δοκάρι.

Στο 22΄ο Ζέκα σούταρε ελάχιστα άουτ και το γκολ τελικά ήρθε με την τρίτη ευκαιρία των “πρασίνων”. Στο 33΄ ο Σηφάκης είπε “όχι” στον Καρέλη, αλλά ο Κλωναρίδης πήρε το…ριμπάουντ και με ωραίο αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν μάλιστα να πάνε στα αποδυτήρια και με ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο στο 41΄ο Σηφάκης έδιωξε δύσκολα στο σουτ του Κλωναρίδη και στο 45΄ ο Καρέλης αστόχησε στο τετ α τετ.

Στο δεύτερο μέρος πάλι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ναπολεόνι στο 52΄. Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε με τον Παναθηναϊκό να επαναπαύεται στο προβάδισμα και να απειλεί μετά από ώρα με τον Μπεργκ στο 68΄.

Στα τελευταία λεπτά η πίεση των Περιστεριωτών αυξήθηκε. Στο 83΄ο Ναπολεόνι σημάδεψε το δοκάρι, αλλά δύο λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Φωτάκη ο Ναπολεόνι με σουτ στην κίνηση έφερε το ματς στα ίσα.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη με τον Μπρίτο να καθυστερεί στο τετ α τετ με τον Καπίνο στο 90′.

Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 11
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 7
Π.Α.Ο.Κ. 7
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 4

Η επόμενη αγωνιστική (Σάββατο, 17 Μαΐου 2014)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (20:30, NS2)
Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:30, NS1)

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Μέντες, Ζέκα, Ατζαγκούν (79′ Δώνης), Αμπέντ, Κλωναρίδης (55′ Λαγός), Καρέλης (65′ Μπεργκ).

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος):
Σηφάκης, Μπάλλας (75′ Γεωργίου), Νάστος, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος (69′ Φωτάκης), Φάμπιο, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιδες, Ναπολεόνι, Καραμάνος (54′ Μπρίτο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε