Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Νίνης!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο μέσος του Παναθηναϊκού επέστρεψε με πρόβλημα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική και δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Την Παρασκευή κρίνεται των Σισέ και Μπουμσόνγκ. Σύνθημα αντεπίθεσης από Νίνη-Τζόρβα.

Τζόρβας-Νίνης: “Μπορούμε την υπέρβαση”

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σωτήρη Νίνη στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο διεθνής μέσος τραυματίστηκε στο φιλικό της Εθνικής με τον Καναδά, έκανε θεραπεία λόγω σύσπασης στον αριστερό προσαγωγό και ο Φερέιρα θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

 
Ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και την Πέμπτη αλλά από το ιατρικό τιμ εκφράζεται αισιοδοξία πως θα προπονηθούν κανονικά την Παρασκευή και θα αγωνιστούν στο ντέρμπι.
 
Οι Μαρίνος και Ιωαννίδης δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης, χωρίς όμως να υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή τους στο ντέρμπι, ενώ ο Γκοβού επέστρεψε από τη Γαλλία έπειτα από την επέμβαση που υποβλήθηκε στα δόντια, ωστόσο δεν προπονήθηκε και δεν υπολογίζεται για το ματς με την ΑΕΚ. Απών από την αναμέτρηση της Κυριακής είναι και ο τιμωρημένος είναι ο Σπυρόπουλος.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε