Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Elite League: Η μπουνιά του Καλλιανιώτη στον Σανδραμάνη που προκάλεσε χαμό στο Παπάγου – Πανερυθραϊκός

Elite League: Η μπουνιά του Καλλιανιώτη στον Σανδραμάνη που προκάλεσε χαμό στο Παπάγου – Πανερυθραϊκός

Λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση στο παιχνίδι του Παπάγου με τον Πανερυθραϊκό για τη 12η αγωνιστική της Elite League (δεύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ), όταν ο αρχηγός των φιλοξενούμενων γρονθοκόπησε παίκτη των γηπεδούχων.

Ο Παπάγου επικράτησε του Πανερυθραϊκού με 80-74 για την 12η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ, με την αναμέτρηση να στιγματίζεται από μία άσχημη φάση που έγινε ένα λεπτό πριν το φινάλε του αγώνα.

Ο αρχηγός του Πανερυθραϊκού, Τάσος Καλλανιώτης, έριξε μπουνιά στον Χρυσόστομο Σαρδαμάνη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει στο παρκέ.

Οι διαιτητές δεν αντιλήφθηκαν καν τι συνέβη και χρέωσαν με τεχνική ποινή των παίκτη των γηπεδούχων!

Δείτε το συμβάν μετά το 1:35:00:

Να σημειωθεί ότι ο Πανερυθραϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας συγγνώμη για τη συμπεριφορά του αθλητή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

“Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ είναι ένας σύλλογος, που πάντοτε με τη στάση του επιδιώκει να προβάλει τα αθλητικά ιδεώδη και ουδέποτε στο παρελθόν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα με τη συμπεριφορά στελεχών του στα ελληνικά παρκέ. Για το λόγο αυτό, τονίζουμε πως η ενέργεια του αθλητή μας, Τάσου Καλλιανιώτη, στην αναμέτρηση με τον Παπάγου για τη 12η αγωνιστική της Elite League, είναι εκτός αθλητικού πλαισίου και απολύτως κατακριτέα. Ο σύλλογός μας έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για τον αθλητή του και ζητά συγγνώμη για αυτή την ενέργειά του και χωρίς να προβάλει καμία δικαιολογία”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις