Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Επιστρέφει στην Τσέλσι ο Μουρίνιο – “Δωράκι” ο Φαλκάο

Επιστρέφει στην Τσέλσι ο Μουρίνιο – “Δωράκι” ο Φαλκάο

Οι Γερμανοί έχουν την τιμητική τους τις τελευταίες ημέρες μετά τους θριάμβους της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ αλλά και τη μετεγγραφή “βόμβα” του Γκέτσε στους Βαυαρούς. Η Bild αποκαλύπτει ότι ο Μουρίνιο έχει κλείσει στην Τσέλσι και μάλιστα ο Αμπράμοβιτς του έχει υποσχεθεί την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο.

Το δημοσίευμα θεωρεί “κλεισμένη” την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι. Ο Πορτογάλος έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία να γυρίσει στην Αγγλία και αυτό φαίνεται ότι θα γίνει το καλοκαίρι.

Ο Special One θα ήθελε να πάρει και το Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ και να αποχωρήσει θριαμβευτής αλλά ο Λεβαντόφσκι του χάλασε τα σχέδια και οι Μαδριλένοι καλούνται να κάνουν μία μεγάλη ανατροπή για να προκριθούν στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Ο Μουρίνιο, πάντως, φαίνεται ότι θα πάει στο Λονδίνο, είτε προκριθεί η Ρεάλ είτε όχι. Ο Αμπράμοβιτς, σύμφωνα πάντα με την Bild, έχει υποσχεθεί και την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Για να γίνει η συγκεκριμένη μετεγγραφή θα χρειαστούν 60 εκ. ευρώ.

“Ντόρτια” από Λεβαντόφσκι – Η Ρεάλ “προσκύνησε” την Ντόρτμουντ (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε