Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Επιστροφές και… τούρτα στην προπόνηση της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις, με τον Νίκο Γεωργέα να έχει την τιμητική του. Ο Νίκος Κωστένογλου είδε τους Δέλλα, Λεονάρντο και Κλωναρίδη να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Τα νέα για την ΑΕΚ την Τρίτη δεν ήταν ευχάριστα μόνο από την εξέλιξη στην υπόθεση Ψωμιάδη, καθώς ο Νίκος Κωστένογλου είδε -στην πρωινή προπόνηση- αρκετούς παίκτες του, που ήταν στη λίστα των τραυματιών, κατάφεραν να βγάζουν όλο το πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα οι Δέλλας, Λεονάρντο και Κλωναρίδης προπονήθηκαν κανονικά, μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν τραυματίες.

Μοναδικός σοβαρός “πονοκέφαλος” για το Νίκο Κωστάνογλου αποτελεί ο Λυμπερόπουλος, που έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γκέντσογλου δεν προπονήθηκε λόγω οδοντιατρικού προβλήματος. Ο Μπερνς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και ο Εγγλέζου, δούλεψαν στο γυμναστήριο.

Οι Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Φαμπιάν Βάργκας, Νίκος Καράμπελας, Χοσέ Κάρλος και Χουάν Κάλα, οι οποίοι έχουν ακόμη άδεια.

Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ, έκοψαν τούρτα στον Νίκο Γεωργέα, στον οποίο ευχήθηκαν για τα γενέθλια του (έκλεισε τα 35).

Συγκινημένος, ο έμπειρος αμυντικός τους ευχαρίστησε  για την μίνι έκπληξη και τους έκανε να γελάσουν με τις ατάκες του.

Για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο να γίνει διπλή προπόνηση η μια στις 10:00 και η άλλη στις 17:00.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε