Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Εργοτέλης: Πόσα τιτιβίσματα θα είχε κάνει ο Αλαφούζος;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Εργοτέλης διαμαρτύρεται για την διαιτησία του Γιάννη Τοπούζη, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και…. αναρωτιέται πόσα “τιτιβίσματα” θα είχε κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος και πόσα τηλεοπτικά περιοδικά θα είχε βγάλει στον “αέρα” για ένα βάναυσο μαρκάρισμα.

Οι Κρητικοί αναφέρονται στη φάση της μη αποβολής του Λαγού, σε σκληρό μαρκάρισμα στον Μπαντιμπαγκά, λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους της αναμέτρησης του Παγκρήτιου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης εκφράζει την απογοήτευσή της για την πολύ κακή διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αναρωτιόμαστε πόσα και τί είδους “τιτιβίσματα” θα είχε κάνει και πόσα τηλεοπτικά περιοδικά θα είχε βγάλει στον “αέρα” ο κ. Αλαφούζος αν το βάναυσο μαρκάρισμα του Λαγού στον Μπαντιμπανγκά στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, για το οποίο ο παίκτης του ΠΑΟ δεν αποβλήθηκε, είχε γίνει εις βάρος της ομάδας του ή αν είχε δεχθεί γκολ σε φάση που ξεκινάει με καθαρό φάουλ, όπως αυτό στον Ρομάνο στο 0-1. Εμείς “δυστυχώς” δεν χρησιμοποιούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημιουργούμε εντυπώσεις, ούτε διαθέτουμε τηλεοπτικά κανάλια για να ασκούμε πίεση και τελικά να γινόμαστε ηθικοί αυτουργοί κακών διαιτησιών όπως η χθεσινή».

Διαβάστε ακόμα…

Χαμογέλασε στο… τέλος – Πρώτο “διπλό” για Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε