Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Euro 2020: Το «αντίο» παικτών και οπαδών της Βόρειας Μακεδονίας στον «θρυλικό» Πάντεφ

Euro 2020: Το «αντίο» παικτών και οπαδών της Βόρειας Μακεδονίας στον «θρυλικό» Πάντεφ
ΦΩΤΟ Reuters

Συμπαίκτες και αντίπαλοι υποκλίθηκαν στον Γκόραν Πάντεφ τη στιγμή που έγινε αλλαγή στην αναμέτρηση της Βόρειας Μακεδονίας με την Ολλανδία για το Euro 2020, καθώς αυτό ήταν το τελευταίο του ματς με την εθνική του ομάδα.

Συγκινητική ήταν η στιγμή του 68ου λεπτό της αναμέτρησης της Βόρειας Μακεδονίας με την Ολλανδία όταν ο αρχηγός της Βόρειας Μακεδονίας Γκόραν Πάντεφ, στην 122η και τελευταία του εμφάνιση με το εθνόσημο, αντικαταστάθηκε από τον Κοσταντίνοφ, με το παιχνίδι να διακόπτεται προσωρινά και τους συμπαίκτες του να στήνουν ένα πρόχειρο pasillio, αποχαιρετώντας τον μεγάλο ηγέτη τους.

Πριν το ματς τον τίμησαν και οι Ολλανδοί χαρίζοντάς του μία φανέλα των «οράνιε» με τον αριθμό 122, ενώ οι οπαδοί της Βόρειας Μακεδονίας είχαν αναρτήσει σχετικό πανό με αφιέρωση προς τον μεγάλο αρχηγό.

 

Η πορεία του 38χρονου Πάντεφ με την εθνική του ομάδα, κράτησε 20 χρόνια και συνδυάστηκε με 38 γκολ, εκ των οποίων το τελευταίο ήταν αυτό της πρεμιέρας του Euro 2020 με την Αυστρία, το οποίο είναι και το μοναδικό της Βόρειας Μακεδονίας σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις