Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Eurobasket 2022, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η απίστευτη τάπα που τρέλανε τον μπασκετικό πλανήτη και ο φοβερός πανηγυρισμός του Θανάση

Eurobasket 2022, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η απίστευτη τάπα που τρέλανε τον μπασκετικό πλανήτη και ο φοβερός πανηγυρισμός του Θανάση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απίθανος στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ με την Κροατία για την πρεμιέρα του Eurobasket 2022.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθάρισε για την Εθνική Ελλάδας μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ στις τελευταίες κρίσιμες φάσεις του αγώνα με την Κροατία, χαρίζοντας τη νίκη στη γαλανόλευκη.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα σε άμυνα και επίθεση, ισοπεδώνοντας τους Κροατές.

Με 57” να απομένουν για τη λήξη του αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκοψε με εντυπωσιακό τρόπο τον Ζούμπατς και στη συνέχεια κάρφωσε ανάποδα.

Η συνέχεια, όμως, ήταν ακόμα πιο απολαυστική. Ο Σμιθ πήρε την μπάλα στη γωνία, με τον Γιάννη να βρίσκεται μέσα στη ρακέτα. Ο Αντετοκούνμπο με ένα εκπληκτικό άλμα κατάφερε να τον κόψει και έφυγε στον αιφνιδιασμό για να τελειώσει το ματς με καλάθι και φάουλ.

Η τάπα του Greek Freak τρέλανε τον μπασκετικό πλανήτη, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα όλους όσους παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα το παιχνίδι.

Ούτε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν μπορούσε να πιστέψει σ’ αυτά που έβλεπε από τον μικρό του αδερφό, με τον Έλληνα φόργουορντ να πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί παρέα με τον Δημήτρη Αγραβάνη στον πάγκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις