Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Eurobasket 2022, Ντόντσιτς: «Βλέπω Ελλάδα και Σερβία, έχουν τους καλύτερους παίκτες»

Eurobasket 2022, Ντόντσιτς: «Βλέπω Ελλάδα και Σερβία, έχουν τους καλύτερους παίκτες»

Ο Λούκα Ντόντσιτς αποκάλυψε ότι παρακολουθεί τους αγώνες της Σερβίας και της Ελλάδας στο Eurobasket 2022, υποστηρίζοντας ότι οι δύο ομάδες έχουν τους καλύτερους παίκτες.

«Παρακολουθώ πολλά παιχνίδια, νομίζω όμως περισσότερο τη Σερβία και την Ελλάδα», τόνισε στο Basketnews ο Σλοβένος σούπερ σταρ.

Όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο έχει στραμμένη την προσοχή του σε αυτές τις δύο ομάδες, ο Ντόντσιτς απάντησε με χαμόγελο: «Γιατί; Ξέρετε γιατί! Έχουν τους δύο καλύτερους παίκτες», αναφερόμενος στον Νίκολα Γιόκιτς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο σούπερ σταρ των Μάβερικς δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονα του τόσο για τη διαιτησία, όσο και για το πρόγραμμα του Eurobasket 2022.

«Όλοι το βλέπουν… Τι έγινε με το χρόνο στο ματς της Τουρκίας, με την τεχνική ποινή στο ματς της Λιθουανίας… Είναι πολλά. Η FIBA πρέπει να κάνει κάτι γι’ αυτό. Δεν θέλω να πω περισσότερα», ανέφερε για τους διαιτητές, ενώ για το βαρύ πρόγραμμα της διοργάνωσης είπε:

«Είναι δύσκολο. Παίζουμε 4 ματς σε 5 μέρες. Τις προάλλες είχαν δύο αγώνες μέσα σε ένα 24ωρο. Οι συνθήκες είναι έτσι για όλους και υπάρχει λίγη ξεκούραση, αλλά είναι πρόβλημα γιατί προκύπτουν τραυματισμοί. Όλο και περισσότερα προβλήματα και ειδικά οι σύλλογοι δεν είναι χαρούμενοι με αυτό. Συμφωνώ κι εγώ. Πάντα χρειάζεται περισσότερη ξεκούραση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις