Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Eurobasket 2022: Τελειώνει ο Μουλαομέροβιτς από τον πάγκο της Εθνικής Κροατίας

Eurobasket 2022: Τελειώνει ο Μουλαομέροβιτς από τον πάγκο της Εθνικής Κροατίας

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Κροατίας αναμένεται να αποτελέσει ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, μετά τον αποκλεισμό των Κροατών από τη Φινλανδία στη φάση των “16” του Eurobasket 2022.

Η Κροατία είχε σαν στόχο να βρεθεί στην οκτάδα του Eurobasket 2022, ωστόσο η Φινλανδία της χάλασε τα σχέδια, με αποτέλεσμα η επόμενη μέρα στους Κροάτες να περιλαμβάνει αλλαγές.

Ο τεχνικός της ομάδας, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς θα αποτελέσει παρελθόν από τον κροατικό πάγκο καθώς ανακοίνωσε την παραίτησή του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά από τον αγώνα.

“Η πικρία μένει γιατί είναι πολύ πιθανό πως αυτή ήταν η τελευταία μου παρουσία στον πάγκο της ομάδας και ως προπονητής πρέπει να πάρω όλη την ευθύνη. Πρέπει πρώτα να μιλήσω με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας. Νομίζω πως κάποιος με περισσότερη ενέργεια πρέπει να έρθει και να δοκιμάσει για το κάτι καλύτερο από αυτό που έκανα εγώ.

Δεν λέω πως δεν πήγαμε καλά. Κάναμε πολλά καλά πράγματα. Υπήρξε αρκετή αρνητική ενέργεια ακόμα και μετά από τις νίκες μας στον όμιλο. Οι δημοσιογράφοι, όλα. Δεν είχαμε ιδιαίτερη στήριξη αλλά έτσι είναι τα πράγματα και πρέπει να προχωράς. Λυπάμαι γι αυτό. Περίμενα ότι λίγο παραπάνω κόσμος θα μας στήριζε σήερα αλλά δεν πειράζει. Προχωράμε”, δήλωσε ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις