Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Euroleague: H Mακάμπι «διέλυσε» την Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν πήρε τον «εμφύλιο»

Euroleague: H Mακάμπι «διέλυσε» την Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν πήρε τον «εμφύλιο»
ΦΩΤΟ Intime

Μεγάλη νίκη πήρε η Μακάμπι Τελ Αβίβ που νίκησε με το εμφατικό 85-68 την Μπαρτσελόνα στο Ισραήλ για την 7η αγωνιστική της Euroleague, ενώ η Μπάγερν Μονάχου ήταν η νικήτρια του γερμανικού «εμφυλίου» με την Άλμπα Βερολίνου.

Αήττητο ήταν και πάει για την Μπαρτσελόνα, που ηττήθηκε με 85-68 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ εκτός έδρας και υπέστη έτσι την πρώτη ήττα στη φετινή διοργάνωση, τη στιγμή που η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου «χτυπάει» την πόρτα της τετράδας με ρεκόρ 5-1.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Νάναλι, με 17 πόντους, τρία ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, ενώ από τη μεριά των παικτών του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ξεχώρισαν οι Χίγκινς (26π.) και Μίροτιτς (22π.).

Η Μπάγερν Μονάχου πάτησε «γκάζι» στο τέλος,φεύγοντας με τεράστιο διπλό από το Βερολίνο και την έδρα της Άλμπα με 82-69. ανεβάζοντας το ρεκόρ της στο 3-4 και πλησιάζοντας την 8άδα, τη στιγμή που η συμπατριώτισσα Άλμπα έχει πλέον ρεκόρ 2-5 με τις τρεις ήττες μάλιστα να έχουν έρθει εντός έδρας.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Χίλιαρντ με 25 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 29 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης! Από κοντά οι Οθέλο Χάντερ (13π., 8ρ.) και Γουέιλερ-Μπαμπ (16π.). Για την Άλμπα ξεχώρισε ο Μαόντο Λο με 23 πόντους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις