Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Euroleague: Δεν διεξάγεται ούτε το Βιλερμπάν – Ερυθρός Αστέρας

Euroleague: Δεν διεξάγεται ούτε το Βιλερμπάν – Ερυθρός Αστέρας

Είναι επίσημο. Η Βιλερμπάν δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, μετά τα κρούσματα κορονοϊού που έχει παρουσιάσει.

Ένα 24ωρο μετά την ακύρωση του Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός έγινε γνωστό ότι η γαλλική ομάδα δεν είναι σε θέση να παρατάξει ομάδα ούτε στον αγώνα της Πέμπτης (15.10.2020) με τον Ερυθρό Αστέρα, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που την έχουν “γονατίσει”.

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε πως ενημερώθηκε από την Euroleague ότι ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής δεν θα διεξαχθεί, καθώς η Βιλερμπάν δεν μπορεί να ανακοινώσει αποστολή με τουλάχιστον 8 παίκτες.

Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος είναι ο 4ος αγώνας που ακυρώνεται στη “διαβολοβδομάδα»” της Euroleague, μετά τα δύο ματς της Ζενίτ με Μπασκόνια και Βαλένθια, αλλά και το Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός.

«Ο Ερυθρός Αστέρας αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης που αντιμετωπίζει η οικογένεια της Euroleague, εκφράζει τη λύπη της για την αδυναμία να αντιμετωπίσει στο γήπεδο τη Λιόν, ωστόσο όπως όλοι στη διάρκεια αυτής της πανδημίας δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και την υγεία των ανθρώπων. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε όλα τα μέλη της Βιλερμπάν που έχουν βρεθεί θετικά στον κορoνοϊό και ελπίζουμε να τους συναντήσουμε στο γήπεδο και υπό καλύτερες συνθήκες», αναφέρει η ανακοίνωση του σερβικού κλαμπ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις