Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Euroleague: Ο Νέιπιερ απάντησε στον Μεσίνα και τον εξέθεσε για τις δηλώσεις του

Euroleague: Ο Νέιπιερ απάντησε στον Μεσίνα και τον εξέθεσε για τις δηλώσεις του
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το μπάχαλο στην Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζεται, αφού λίγες ώρες μετά τις απίστευτες δηλώσεις του προπονητή της Έτορε Μεσίνα, ο Σαμπάζ Νέιπιερ απάντησε στον Ιταλό τεχνικό… εκθέτοντάς τον.

Ο Μεσίνα άδειασε τον Κέβιν Πάνγκος και τόνισε ότι ο Νέιπιερ θέλει να γυρίσει στην Αρμάνι Μιλάνο, αλλά ο Αμερικανός γκαρντ διέψευσε τα πάντα και ζήτησε από την ιταλική ομάδα να σταματήσει να τον χρησιμοποιεί σαν δικαιολογία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νέιπιερ έκανε repost τις δηλώσεις του Μεσίνα και έγραψε τα εξής: «Εντάξει, το κατάλαβα. Η ομάδα σου δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελες, ούτε και εγώ, αλλά σταμάτα να με χρησιμοποιείς ως δικαιολογία. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω τις δυσκολίες μου ως παίκτης, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι στον Ερυθρό Αστέρα και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για αυτούς. Δύο δηλώσεις για έναν παίκτη που δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας: ξεχάστε το. Σταματήστε να λέτε ψέματα στους οπαδούς σας για να λύσετε τα προβλήματά σας».

Τα «μάζεψε» ο Μεσίνα με νέες δηλώσεις

Με τις δηλώσεις του να παίρνουν διαστάσεις και μετά τη δημόσια απάντηση του Νέιπιερ, ο Μεσίνα αναγκάστηκε να τα… μαζέψει και σε νέα του σχόλια για την υπόθεση, έκανε λόγο για… παρερμηνεία.

«Σχετικά με μια δήλωση που μου απέδωσε σήμερα το πρωί μια ιταλική εφημερίδα και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε από πολλές ιστοσελίδες, θα ήθελα να επισημάνω ότι, μιλώντας για τον Νέιπιερ ενώπιον ορισμένων δημοσιογράφων και τους λόγους της αποχώρησής του από το Μιλάνο, δεν είπα ποτέ ή υπέθεσα ότι ο παίκτης έχει εκφράσει σε οποιονδήποτε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αρμάνι. Ήταν καθαρά δημοσιογραφική ερμηνεία. Έχω τον απόλυτο σεβασμό για τον Νέιπιερ, για τον Ερυθρό Αστέρερα και ως αρχή δεν μιλάμε ποτέ για παίκτες από άλλες ομάδες».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις