Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Euroleague, Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: «Τρελάθηκε» ο Μέικον με τους οπαδούς στο ΟΑΚΑ

Euroleague, Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: «Τρελάθηκε» ο Μέικον με τους οπαδούς στο ΟΑΚΑ
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ντάριλ Μέικον ήταν κομβικός για τον Παναθηναϊκός στο τέλος του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε και επέτρεψε στην ομάδα του να πάρει μία ανέλπιστη νίκη, στην επιστροφή του κόσμου στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ κέρδισε το αντιαθλητικό και ήταν ψύχραιμος στις βολές που οδήγησαν στην ανατροπή του Τριφυλλιού και μετά το τέλος του αγώνα έτρεξε κατευθείαν να πανηγυρίσει στις κερκίδες.

Στην κάμερα της Nova δε, έδειξε τον ενθουσιασμό του για όσα είδε στην εξέδρα του Παναθηναϊκού. «Αισθάνομαι καταπληκτικά. Δεν νομίζω ότι έχω ζήσει μια τέτοια ατμόσφαιρα. Αυτή είναι η πρώτη φορά σε όλη μου τη ζωή. Νομίζω ότι το χρειαζόμασταν, ενισχύουμε την αυτοπεποίθησή μας και μαζευόμαστε περισσότερο. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βασιστούμε σε αυτό. Μακάρι να μπορούσα να είχα ονειρευτεί αυτήν την ατμόσφαιρα, ήταν τρελό. Αυτοί είναι οι καλύτεροι οπαδοί που έχω δει ποτέ ήταν τρελό, ήταν εξωπραγματικό απόψε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έξαλλες ήταν όμως και οι αντιδράσεις του Νεμάνι Νέντοβιτς, που δεν σταμάτησε να ξεσηκώνει τους οπαδούς. “Δεν τα παρατήσαμε μέχρι το τέλος ακόμα και όταν ήμασταν πέντε πόντους πίσω λίγο πριν το τέλος, είπαμε συνεχίζουμε, το πιστεύουμε και τελικά το καταφέραμε”, δήλωσε από την πλευρά του ο Σέρβος, αφού πανηγύρισε έντονα μέσα στο παρκέ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις