Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Euroleague: Το πρόγραμμα της σεζόν 2020-21 – Νωρίς το πρώτο “αιώνιο” ντέρμπι

Euroleague: Το πρόγραμμα της σεζόν 2020-21 – Νωρίς το πρώτο “αιώνιο” ντέρμπι

Η Euroleague πραγματοποίησε την κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας σεζόν (2020-21) η οποία θα κάνει τζάμπολ την 1η Οκτωβρίου. Οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα και το πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, που έρχεται νωρίς.

Το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα της σεζόν 2020-21 ανακοίνωσε η Euroleague σήμερα (24/6). Η σεζόν ξεκινά την 1η Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Ζαλγκίρις, ενώ ο Παναθηναϊκός μία ημέρα μετά, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, αγωνίζεται στη Ρωσία με τη Χίμκι.

Ολυμπιακός: To πρόγραμμα των “ερυθρόλευκων” στη Euroleague

Το πρώτο “αιώνιο” ντέρμπι είναι προγραμματισμένο για την 2η αγωνιστική, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, στο ΟΑΚΑ στις 21:00 το βράδυ, ενώ το αντίστοιχο του δευτέρου γύρου στο ΣΕΦ, θα διεξαχθεί την 24η αγωνιστική, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 21:00. 

Παναθηναϊκός: To πρόγραμμα των “πράσινων” στη Euroleague

Η διαφορά σε σχέση με πέρυσι στο πρόγραμμα έχει να κάνει με τις λεγόμενες “διαβολοβδομάδες”, που κάθε ομάδα παίζει δύο ματς σε 7 ημέρες, που από πέντε παραδοσιακά φέτος γίνονται επτά, καθώς αποφασίστηκε να μην υπάρξει αγωνιστική δράση τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά όπως γινόταν μέχρι πρότινος.

Το πλήρες πρόγραμμα της Euroleague 2020-21

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις