Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Europa League: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ψάχνουν την υπέρβαση

φάση από τον αγώνα ΑΕΚ ΠΑΟΚ

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ρίχνονται στη “μάχη” της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. Το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο και θα χρειαστεί να κάνουν την υπέρβαση για να πάρουν βαθμούς.

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (19:55, COSMOTE Sport 3, newsit.gr) τη Λέστερ στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Καρέρα καλείται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ειδικά μετά την ήττα και μάλιστα με 3-0 από την Μπράγκα στην πρεμιέρα. 

Από την πλευρά τους, οι Άγγλοι θέλουν να κάνουν το 2/2, προκειμένου να συνεχίσουν ακάθεκτοι προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής παίκτες: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Δύσκολο έργο για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεχάσει τα όσα ακούγονται για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και να επικεντρωθεί στο παιχνίδι με τη Γρανάδα, το οποίο, πάντως, θα είναι και το τελευταίο του Φερέιρα στον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά.

Η ισπανική ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ούσα στη δεύτερη θέση της Primera Division μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πράγμα που σημαίνει ότι το έργο του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπουργκ, Ζίβκοβιτς, Τσόλακ, Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Ουαγκέ, Λύρατζης, Μιχάι, Κρέσπο, Εσίτι, Ντόουγκλας, Νινούα, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι, Τζόλης και Κούτσιας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις