Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Europa League: Γουέστ Χαμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2 και Λειψία – Ρέιντζερς 1-0

Europa League: Γουέστ Χαμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2 και Λειψία – Ρέιντζερς 1-0
ΦΩΤΟ Reuters

Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Λειψία έκαναν το πρώτο “βήμα” στα ημιτελικά του Europa League, παίρνοντας προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η γερμανική ομάδα επικράτησε με 2-1 μέσα στην έδρα της Γουέστ Χαμ, με τον Κναφ να ανοίγει το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα και τον Καμάντα να διαμορφώνει από νωρίς (54′) το τελικό σκορ, μετά την ισοφάριση του Αντόνιο στο 24′.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, είχε για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς την υποστήριξη των οπαδών τους και κατάφερε έτσι να κάνει νέο διπλό μετά από αυτό κόντρα στην Μπαρτσελόνα και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, η Λειψία επικράτησε με 1-0 της Ρέιντζερς, χάρη σε ένα γκολ του Ανχελίνιο στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης και πήρε επίσης το προβάδισμα για την πρόκριση στο τελικό.

Η ομάδα της Red Bull ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και βρήκε στο τέλος του γκολ που έψαχνε για να φθάσει ακόμη πιο κοντά στο ματς του τροπαίου, το οποίο όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει ένα γερμανικό “εμφύλιο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις