Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Europa League: Με “περίπατο” στα ημιτελικά η Σαχτάρ (videos)

Europa League: Με “περίπατο” στα ημιτελικά η Σαχτάρ (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ “καθάρισε” από νωρίς τη Βασιλεία στο νοκ άουτ αγώνα για το Final 8 του Europa League στη Γερμανία και με το τελικό 4-1 πήρε πανηγυρική πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Ουκρανοί προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν από κόρνερ του Μάρλος, ο τερματοφύλακας των Ελβετών έκανε τραγική έξοδο κι ο Τζούνιορ Μοράες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία με κεφαλιά.

Στο 22′ μάλιστα το σκορ ήταν ήδη 2-0 με τον Τάισον να εκμεταλλεύεται και μία κόντρα για να στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του.

Η Σαχτάρ είχε και δοκάρι με τον Αντόνιο στο 40′, για να έρθει τελικά το 3-0 στο  75′  με τον Άλαν Πάτρικ σκοράρει από τη “βούλα” του πέναλτι και να σφραγίζει τη νίκη για την ομάδα του.

Ακολούθησαν άλλα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με την ουκρανική ομάδα να κάνει το 4-0 στο 88′ με τον Ντοντό και τους Ελβετούς να πετυχαίνουν το γκολ της… τιμής με τον Βολσβίνκελ στο 90′. Το τελικό 4-1 χάρισε μία πανηγυρική πρόκριση στη Σαχτάρ στα ημιτελικά του Europa League όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις