Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Europa League, Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: «Τελικός» πρόκρισης στο Φάληρο

Europa League, Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: «Τελικός» πρόκρισης στο Φάληρο
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απόψε (25/11, 22:00, LIVE από το Newsit.gr) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League σε ένα ματς που αναμένεται να κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον των Πειραιωτών φέτος.

Η πιο μεγάλη ώρα στο Europa League είναι… τώρα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης τη Φενέρμπαχτσε στο «Καραϊσκάκης» σε ένα ματς με χαρακτήρα «τελικού», που θα καθορίσει εν πολλοίς την ευρωπαϊκή συνέχεια των «ερυθρόλευκων».

Μετά την εντός έδρας ήττα απ’ την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πλέον άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών στο «σπίτι» τους. Με νίκη κόντρα στην τουρκική ομάδα, η οποία απέχει ένα βαθμό από τους ίδιους, θα «καθαρίσουν» τη 2η θέση, διασφαλίζοντας σε απόλυτο βαθμό την παρουσία τους στα play offs του Europa League κόντρα σε μία απ’ τις 8 ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση των ομίλων του Champions League.

Θα περιμένουν ακολούθως δύο… δώρα από τις Αντβέρπ (την 5η αγωνιστική) και «Φενέρ» (την 6η αγωνιστική) κόντρα στην Άιντραχτ, μήπως και καταφέρουν να… αρπάξουν στο φινάλε ακόμη και την πρωτιά.

Αυτό που προέχει, εντούτοις, για τους περσινούς πρωταθλητές Ελλάδας είναι να νικήσουν (με οποιοδήποτε σκορ) την ομάδα του Βίτορ Περέιρα και του Δημήτρη Πέλκα, για να βγάλουν… νοκ-άουτ τους Τούρκους και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους (σε πρώτη φάση) στον αμέσως επόμενο γύρο των play offs. Θυμίζουμε ότι στο ματς της Κωνσταντινούπολης ο Ολυμπιακός είχε θριαμβεύσει με 3-0.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα… χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση της Τετάρτης (24/11), ωστόσο, το πιο πιθανό είναι να μην προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (21/11) κόντρα στην ΑΕΚ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Αντόνιο Ματέου Λαόθ, με βοηθούς τους Σεμπριάν Ντεβίς, Ρομπέρτο ντε Παλομάρ και 4ο τον Σαντιάγο Μάτρε. Στο VAR θα είναι οι Ισπανοί Αλεχάντρο Ερνάντεθ και Τεόντορο Σομπρίνο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις