Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Europa League, Ολυμπιακός – Βαγγέλης Μαρινάκης: «Αφιερωμένη στους Έλληνες η νίκη στην Πόλη μας»

Europa League, Ολυμπιακός – Βαγγέλης Μαρινάκης: «Αφιερωμένη στους Έλληνες η νίκη στην Πόλη μας»

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία σπουδαία νίκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη, με το 3-0 επί της Φενέρμπαχτσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα.

Ο “ισχυρός άνδρας” της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ έπλεε σε “πελάγη ευτυχίας” μετά τη λήξη της αναμέτρησης και έστειλε μήνυμα σε όλους τους Έλληνες για τη νίκη “στην Πόλη μας”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις Μαρινάκη

«Έχει μεγάλη σημασία αυτή η νίκη μας μες στην Πόλη. Στην Πόλη μας. Μου θύμισε το 2012, όταν σηκώσαμε το τρόπαιο εδώ στο μπάσκετ. Είναι κάτι πολύ μεγάλο και αφιερωμένο στους Έλληνες. Ελλάδα, Θρύλος και Θρησκεία μες στην Τουρκία. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ευχαριστούμε τον προπονητή μας. Αυτήν την επιτυχία θα τον θυμόμαστε για χρόνια.

Europa League – Ολυμπιακός: Η βαθμολογία στον όμιλο μετά το θρίαμβο στην Πόλη

Οι πανηγυρισμοί τελειώνουν όμως από απόψε το βράδυ. Έχουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θέλουμε νίκη. Στα δύσκολα ονειρευόμαστε. Να το βλέπουν αυτό όποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή. Είναι μία τεράστια νίκη και την αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες. Μία μεγάλη νίκη μες στην Πόλη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις