Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εβδομάδα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό – Ξεκαθαρίζει… με Άραβες και ΟΥΕΦΑ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν της Δευτέρα με την πρόταση των Σαουδαράβων επενδυτών στον Παναθηναϊκό, την ώρα που το μυαλό των “πρασίνων” βρίσκεται και στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ

Κρίσιμη θεωρείται στον Παναθηναϊκό η εβδομάδα που ξεκίνησε και το… βλέμμα θα είναι στραμμένο σε δύο μέτωπα.

Το ένα είναι το ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ, είτε από την πλευρά των Σαουδαράβων ή από αυτήν του Σουλτάν Αλ Σαούντ και το άλλο η παρουσία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ.

Ο Βλάσης Τσάκας έχει δηλώσει πως τη Δευτέρα θα κατατεθεί η πρόταση των Σαουδαράβων επενδυτών στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και μένει να φανεί αν αυτό θα συμβεί.

Την ίδια ώρα, το ενδιαφέρον του Σουλτάν Αλ Σαούντ, που πλέον έχει διακόψει κάθε σχέση με τον Τσάκα, παραμένει χωρίς να έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη επί του θέματος.

Εξάλλου, μέχρι την Τετάρτη αναμένονται εξελίξεις στην προσπάθεια της ΠΑΕ να εξασφαλίσει δάνειο 15 εκατ. ευρώ μέσω του Αδαμάντιου Πολέμη. Άγνωστο είναι αν με τις εγγυήσεις που θα παρουσιαστούν θα είναι εφικτό να εξασφαλιστεί ολόκληρο το ποσό.

Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να παρουσιάσουν προέγκριση του δανείου στην απολογία τους στην ΟΥΕΦΑτην ερχόμενη Παρασκευή, ώστε να έχουν ένα ακόμη όπλο για την εξασφάλιση αδειοδότησης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε