Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Εύκολη “εξάρα” ο Ολυμπιακός – Κεφάτοι Μιραλάς, Ντουντού, Μαρέσκα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι ερυθρόλευκοι μετέτρεψαν σε περίπατο και το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Μπέσα, επικρατώντας με 6-1. Ντουντού, Μιραλάς και Μαρέσκα οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού που “έπαιξε” μόνο στο δεύτερο μέρος. Ριβάλντο, Ριέρα και Μαρινάκης στο Γ. Καραϊσκάκης.

Δείτε το LIVE του αγώνα και τις δηλώσεις Ριέρα – Ριβάλντο.

Ελάχιστοι ήταν αυτοί που ασχολήθηκαν με το παιχνίδι αφού η πρόκριση ήταν δεδομένη μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα. Αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν οι παίκτες του Λίνεν έδειχαν πως κάνουν αγγαρεί, στο άδειο λόγω τιμωρίας Γ. Καραϊσκάκης.

 
Ο Γερμανός δεν το άφησε έτσι, έκανε δύο γρήγορες αλλαγές στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και οι παίκτες του απλοποίησαν σύντομα τα πράγματα.
 
Ο Ντουντού στο 46′ άνοιξε το σκορ, η Μπέσα απάντησε με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Λαζαρέφσκι, όμως από εκεί και μετά υπήρξε “κατηφόρα”.
 
Στο 53′ ο Ντάρμπισάιρ, ο Μαρέσκα στο 75′, ο Ντουντού στο 79, ο Φετφατζίδης στο 88′ και ο Μαρέσκα στο 90′ σημείωσε τα γκολ των ερυθρόλευκων που σημείωσαν τη μεγαλύτερη σε εύρος ευρωπαϊκή τους νίκη.
Ολυμπιακός: Πάρντο, Γκαλίτσιος, Χολέμπας, Ραούλ Μπράβο, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Μαρέσκα, Μιραλάς, Όσκαρ (46′ Μήτρογλου), Ζαϊρί (46′ Νταρμπισάιρ), Ντιόγκο (69′ Φετφατζίδης).

Μπέσα: Μπακάι, Αλίου, Χατζιμπούλιτς, Σικαλέσι (86′ Τράγκα), Οσμάνι, Φερίζοβιτς, Πότσι, Ντος Σάντος, Ντάμπι (71′ Στίνι), Γιακούμπι (76′ Χότζα), Λαζαρέφσκι

 
Το ενδιαφέρον πάντως υπήρχε στην εξέδρα όπου βρέθηκε ο Ριέρα που είχε αποθεωθεί νωρίτερα κατά την άφιξη του στο Ελ. Βενιζέλος, αλλά και ο Ριβάλντο ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους του Ολυμπιακού για τη χειρονομία που είχε κάνει μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 4-0.

Ριέρα και Ρόμενταλ στις εξέδρες του Γ. Καραϊσκάκης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Σττο γήπεδο ήταν και ο Ντένις Ρόμενταλ που μίλησε για τον Άλμπερτ Ριέρα, όπως και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που με ικανοποίηση έβλεπε όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας του.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Με τη Μακάμπι θα παίξει ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση του Europa League. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Γ. Καραϊσκάκης στις 29 Ιουλιου και μία ενδομάδα αργότερα (5/8) το δεύτερο ματς στο Ισραήλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε