Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Φιέστα… απ’την Κρήτη – Ράβει το 40ο “αστέρι” ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε μία παράσταση για ένα ρόλο, ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας και με χαρακτηριστική ευκολία του ΟΦΗ (4-0) και σε περίπτωση που την Κυριακή ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσουν τότε θα κατακτήσει το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του!

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Μίτσελ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΗ και το τελικό 0-4 φαντάζει φυσιολογικό βάσει της εικόνας του και των ευκαιριών της. Ο Τζιμπούρ πέτυχε δύο γκολ και έφτασε τα 20 στο πρωτάθλημα, ενώ τα άλλα δύο σημείωσαν οι Βλαχοδήμος, Παπάζογλου.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στην αναμέτρηση έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της και προσπαθώντας να “καθαρίσει” από νωρίς το ματς. Το 19ο τέρμα του Τζεμπούρ στο πρωτάθλημα (7′) “έλυσε” τα πόδια των “ερυθρόλευκων”, που μέχρι το εικοσάλεπτο είχαν πολλές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ. Δυστυχώς γι’ αυτούς, βρήκαν μπροστά τους ένα πολύ καλό Αγριμάκη.

Οι Πειραιώτες έριξαν στη συνέχεια τον ρυθμό τους, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ισορρόπησαν το παιχνίδι και έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 28′, αλλά ο Μέγιερι έκανε απίθανη απόκρουση στο σουτ του Αγριμάκη. Οι Πειραιώτες ανέβασαν στη συνέχεια στροφές και μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους έχασαν δυο ευκαιρίες με τον Βλαχοδήμο (36′, 44’0) για να κάνουν το 2-0.

Γρήγορος ρυθμός και στο δεύτερο μέρος, με τους “ερυθρόλευκους” να διατηρούν την κατοχή της μπάλας και τους Κρητικούς να προσπαθούν να “χτυπήσουν” στις αντεπιθέσεις, αλλά… μάταια. Ο Ολυμπιακός “καθάρισε” στην συνέχεια το ματς, δίνοντας πανηγυρικό τόνο στη νίκη του. Ο Βλαχοδήμος πέτυχε στο 69′ το 2-0 και ταυτόχρονα το πρώτο του τέρμα για τους Πειραιώτες, ενώ στο 78′ ο Τζεμπούρ έφτασε τα 20 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα (3-0).

Το “κερασάκι στην τούρτα” πέτυχε ο Παπάζογλου, ο οποίος στο 86′ διαμόρφωσε την μεγαλύτερη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα των Κρητικών!

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Ιωαννίδης, Σόουζα, Σαρ, Μπούρμπος, Βερόν, Μακρής (58’ Μπανούσης), Λαμπρόπουλος, Ζαχαράκης (46’ Βιτώρος), Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης. 

Στον πάγκο: Γουναρίδης, Κανούλας, Κυζιρίδης, Κουρδάκης, Νύκταρης. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (79’ Σιόβας), Χολέμπας, Φέισα, Μασάντο (67’ Μανιάτης), Γκρέκο, Αμπντούν, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ. 

Στον πάγκο: Κάρολ, Κοντρέρας, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μήτρογλου. 

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας) 
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας) 
Γήπεδο: «Γεντί Κουλέ»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε