Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Final-4 Κυπέλλου Ελλάδας – Προμηθέας: Οι δηλώσεις Αγραβάνη και Ζούρου

Final-4 Κυπέλλου Ελλάδας – Προμηθέας: Οι δηλώσεις Αγραβάνη και Ζούρου
Intime.gr

Ο προπονητής του Προμηθέα, Ηλίας Ζούρος, στάθηκε στις αντιξοότητες που έχουν ν’ αντιμετωπίσουν οι ομάδες στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, λόγω του κορονοϊου, ενώ ο αρχηγός της ομάδα, Δημήτρης Αγραβάνης, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να καλύψουν και τις σημαντικές απουσίες που έχουν οι Πατρινοί.,

Ηλίας Ζούρος (προπονητής Προμηθέα): «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που βρισκόμαστε στο πρώτο Final 4 μετά από πολλά χρόνια. Τα τελευταία τρία χρόνια ο Προμηθέας είναι στα ημιτελικά ή τον τελικό, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα έχει συνέπεια, παρουσιάζει υγεία και παλεύει να πηγαίνει όλο ψηλότερα. Σε αυτό το Final 4 έχουμε κι έναν αόρατο αντίπαλο, τον κορωνοϊό. Όλες οι χώρες κάνουν Final 4 ή Final 8 και εύχομαι να μπούμε και εμείς πλέον σε αυτό το ρυθμό. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος, εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

«Έχουμε δύο παίκτες που δεν θα μετέχουν στο ρόστερ μας λόγω κορωνοϊού, είναι ο Γκραντ και ο Γκίκας. Δύο παίκτες έχουν επιστρέψει».

«Είναι τελείως ξεχωριστό το Κύπελλο από το πρωτάθλημα, γιατί μιλάμε για ένα παιχνίδι και όχι μια σειρά. Σε 40 λεπτά μπορεί να κερδίσει οποιοσδήποτε. Κάθε τίτλος έχει αξία και για όλες τις ομάδες σημαντική είναι και η Ευρώπη. Πρέπει όλοι μας να προσπαθούμε να είμαστε καλοί στην Ευρωλίγκα, το BCL και το Eurocup. Η παρουσία των ομάδων μας έχει δείξει ότι το ελληνικό μπάσκετ είναι πολύ ψηλά. Όλοι μπορούν να διεκδικήσουν το Κύπελλο».

Δημήτρης Αγραβάνης (αρχηγός Προμηθέα): «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, σε αυτή τη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα τις τελευταίες μέρες, αλλά οφείλουμε να δώσουμε το 100% και για τα παιδιά που δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις