Δευτέρα, 3 Ιουν.
33oC Αθήνα

Final Four 2024: Ρεάλ για κούπα και τελικό με Παναθηναϊκό βλέπουν οι παίκτες της Euroleague

Final Four 2024: Ρεάλ για κούπα και τελικό με Παναθηναϊκό βλέπουν οι παίκτες της Euroleague

Οι περισσότεροι παίκτες της Euroleague βλέπουν τη Ρεάλ Μαδρίτης νικήτρια του Final Four στο Βερολίνο, ενώ αρκετοί προβλέπουν ότι ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, το BasketNews ζήτησε από 14 παίκτες ομάδων της Euroleague που δεν προκρίθηκαν στο Final Four να κάνουν τις προβλέψεις τους για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού στο Βερολίνο.

Οι μισοί από αυτούς και συγκεκριμένα οι Μάικ Τζέιμς, Μπόνζι Κόλσον, Κίναν Έβανς, Τζόελ Μπολομπόι, Ίφε Λούντμπεργκ, Ντάνιελ Οτούρου και Τζέιλιν Σμιθ τόνισαν πως η Ρεάλ θα κατακτήσει την Euroleague, ενώ οι 12 από τους 14 δήλωσαν πως η “βασίλισσα” θα επικρατήσει του Ολυμπιακού και θα κλείσει την θέση της στον τελικό.

Δύο μόλις παίκτες ο Βλαντιμίρ Λούσιτς και ο Ντεσόν Τόμας, προέβλεψαν μια νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης και οραματίστηκαν έναν ελληνικό τελικό, με τον Παναθηναϊκό να αναδεικνύεται νικητής, ενώ κανείς από τους 14 δεν προβλέπει πως οι “ερυθρόλευκοι” μπορούν να κατακτήσουν την Euroleague.

Ο Τσίμα Μονέκε, ο Ντεσόν Τόμας, ο Μπίλι Μπαρόν και ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς θεωρούν ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει την Euroleague, ενώ οι Ίνγκλις, Γιοκουμπάιτις και Πρόσιντα έδωσαν φαβορί για τον τίτλο τη Φενέρμπαχτσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις