Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Final4 Κυπέλλου βόλεϊ: Μεγάλη πρόκριση η Κηφισιά! Παράπονα ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την δεύτερη της πρόκριση σε τελικό Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών πήρε η Κηφισιά, που επικράτησε μετά από υπερπροσπάθεια στο τάι μπρέικ του Παναθηναϊκού (3-2 σετ). Φωνές από τους “πράσινους” για τον τελευταίο πόντο.

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς νίκησε 3-2 τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου, σ΄ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στο τάι μπρέικ (το γύρισαν από 1-2 σε 3-2).

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν 1-0 και 2-1 στα σετ στο κλειστό «Μακης Λιούγκας» της Γλυφάδας. Ομως η ομάδα της Κηφισιάς βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, «απάντησε» και τις δύο φορές και πήρε την πρόκριση στον τελικό, όπου αυριο (18:00) θα αντιμετωπίσει το νικητή του έτερου ημιτελικού, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που διεξάγεται αργότερα.

Οι Κηφισιώτες φτάνουν σε τελικό για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το 2014 και τη διοργάνωση της Καλαμάτας όπου είχαν ηττηθεί από τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ.

Να αναφέρουμε πως το “τριφύλλι” έχει έντονα παράπονα από τη φάση που έκρινε το τάι μπρέικ. Και αυτό διότι στην τελευταία φάση του ματς, ο διαιτητής έδωσε άουτ σε επίθεση του Γκιμαράες. Οι πράσινοι ζήτησαν βίντεο ρέφερι, που όμως δεν τους δικαίωσε, μένοντας με τις διαμαρτυρίες.

Τα σετ (με πρώτο τον Παναθηναϊκό): 25-19, 22-25, 25-17, 17-25, 13-15

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε