Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Formula 1: Εκνευρισμένος ο Φερστάπεν με τον Πέρεζ, ζήτησε συνάντηση με την ομάδα

Formula 1: Εκνευρισμένος ο Φερστάπεν με τον Πέρεζ, ζήτησε συνάντηση με την ομάδα
Reuters

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο ταχύτερος στο σημερινό (01.07) Sprint Shootout του Grand Prix της Αυστρίας, κάνοντας μαζί με τον Σέρχιο Πέρεζ το «1-2» για τη Red Bull. Οι δυο πιλότοι, όμως, λίγο έλειψε να συγκρουστούν, γεγονός που εκνεύρισε τον Ολλανδό παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1.

Ο πρωτοπόρος του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1, Μαξ Φερστάπεν εκνευρίστηκε με τον ομόσταυλό του στην Red Bull, Σέρχιο Πέρεζ, με το γεγονός να… περνάει στο team radio.

Ο Πέρεζ προσπέρασε τον Φερστάπεν στην εκκίνηση, ενώ στη συνέχεια τον έκλεισε στη στροφή 2 (παραλίγο να συγκρουστούν, ενώ “ώθησε” με αυτό τον τρόπο τον Ολλανδό για λίγο εκτός πίστας)..

Ο Φερστάπεν δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, αλλά μετά το τέλος του αγώνα –και όπως ακούστηκε από το team radio– ζήτησε να υπάρξει συζήτηση με την ομάδα στη συνέχεια. Οι δυο πιλότοι όμως τα είπαν για λίγη ώρα και εν τέλει τα βρήκαν.

«Ο Μαξ θύμωσε γιατί νόμιζε πως τον έσπρωξα στη στροφή 2 αλλά δεν τον είχα δει. Είχα στρίψει πολύ άσχημα στη στροφή 1 και προσπάθησα να προστατεύσω τη θέση μου. Όταν όμως συνειδητοποίησα που βρισκόταν, άνοιξα την πόρτα και ουσιαστικά έδωσα τη θέση πίσω. Όμως είναι όλα καλά, ήδη μιλήσαμε για το συμβάν. Η ορατότητα, παρότι ήμασταν στις θέσεις 1 και 2, ήταν πολύ κακή», ανέφερε ο Σέρχιο Πέρεζ.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FORMULA 1® (@f1)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις