Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Formula 1: Επίσημα στη Ferrari ο Σαινθ – Στη Μακλάρεν ο Ρικιάρντο

Formula 1: Επίσημα στη Ferrari ο Σαινθ – Στη Μακλάρεν ο Ρικιάρντο
ΦΩΤΟ Reuters

Μεγάλες ανακατατάξεις στη Formula 1 με τον Κάρλος Σάινθ να ανακοινώνεται επίσης από την Ferrari, τον Ντάνιελ Ρικιάρντο να μετακομίζει στη Μακλάρεν και την Ρενό να “ψήνει” τον Φερνάντο Αλόνσο να επιστρέψει στη δράση.

Όπως αναμενόταν η συμφωνία της Ferrari με τον Κάρλος Σάινθ επικυρώθηκε και επίσημα κι έτσι ο Ισπανός πιλότος θα είναι το νούμερο 2 της ιταλικής ομάδας, πίσω από τον Σαρλς Λεκλέρκ, από την ερχόμενη σεζόν (2020-21).

 


“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα οδηγήσω για τη Ferrari το 2021 και είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον μου με την ομάδα. Έχω ακόμα μια σημαντική χρονιά μπροστά με τη McLaren και ανυπομονώ πραγματικά να αρχίσω ξανά αγώνες μαζί τους αυτή τη σεζόν” έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Σάινθ.

 

Τη θέση που άφησε ο Σάινθ στη Μακλάρεν θα καλύψει ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 35 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια, κι έτσι θα αποχωρήσει από τη Renault.

Κάπως έτσι η γαλλική εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση πρώτου πιλότου, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι έχει γίνει κρούση στον Ισπανό, πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή, Φερνάντο Αλόνσο, ενώ στην… αγορά θα βγει και ο Σεμπάστιαν Φέτελ, που στο τέλος του 2020 αποχωρεί από την Ferrari.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις