Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Φορτούνης: Γεμίστε το γήπεδο και θα σας το ανταποδώσουμε! (VIDEO)

Φορτούνης: Γεμίστε το γήπεδο και θα σας το ανταποδώσουμε! (VIDEO)

Ο Κώστας Φορτούνης δήλωσε αισιόδοξος για την διπλή μάχη της Εθνικής με την Ρουμανία για τα μπαράζ του Μουντιάλ, αρχής γενομένης από το ματς της Παρασκευής στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ενώ ζήτησε την βοήθεια του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια.

Αναλυτικά ο Κώστας Φορτούνης μίλησε:

Για τους αγώνες μπαράζ με την Ρουμανία: «Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής απομένουν δυο ματς, το πρώτο εντός. Έχουμε δείξει ότι εύκολα ή δύσκολα τα παίρνουμε τα ματς που χρειαζόμαστε όταν παίζουμε εντός έδρας. Πιστεύω ότι με ένα καλό αποτέλεσμα την Παρασκευή θα πάμε την Τρίτη στην Ρουμανία να παλέψουμε για την πρόκριση».

Για το αν θα ακολουθήσει η ομάδα την ίδια συνταγή: «Ο προπονητής βασίζεται σε ένα πλάνο κι ό,τι μας ζητάει ο προπονητής προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε. Σίγουρα στο πρώτο ματς θα κοιτάξουμε να μην δεχτούμε γκολ και να σκοράρουμε όποτε το καταφέρουμε».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον από την Ρουμανία: «Μες στη βδομάδα θα μας μιλήσει ο προπονητής. Από κει και πέρα εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα, έχουμε πολύ καλούς παίκτες και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και τη Ρουμανία θα την κοιτάξουμε μες στη βδομάδα».

Για την κλήση του: «Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να δείξω τον καλό μου εαυτό στις προπονήσεις για να είμαι έτοιμος όποτε μου ζητηθεί να αρπάξω την ευκαιρία».

Για το μήνυμα στον κόσμο:
«Ο κόσμος πρέπει να μας στηρίξει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, να γεμίσει το γήπεδο και να είναι σίγουρος ότι θα τους το ανταποδώσουμε με τη νίκη»

Διαβάστε ακόμα…

Ξεκίνησαν τα… βουντού! Πλήγμα στην Ρουμανία πριν τα μπαράζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε