Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Gazzetta dello Sport: «Ζητάνε από την UEFA μονοετή αποκλεισμό για Ρεάλ και Γιουβέντους»

Gazzetta dello Sport: «Ζητάνε από την UEFA μονοετή αποκλεισμό για Ρεάλ και Γιουβέντους»
ΑΠΕ

Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους μπήκαν για τα καλά στο στόχατρο ομάδων, μετά την ηγετική τους παρουσία στην προσπάθεια της European Super League και φάινεται πως ζητούν την τιμωρία των δυο ποδοσφαιρικών «γιγάντων».

Θα υπάρξουν τελικά κυρώσεις για τις 12 ομάδες που συμμετείχαν στ6ο φιάσκο της European Superleague; Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους μπήκξαν στο «στόχαστρο», σαν ηγετικές παρουσίες σε αυτή την προσπάθεια και η «Gazzetta dello Sport» κάνει λόγο για ένα… κύμα αντίδρασης.

Click4more: Η UEFA εξετάζει την τιμωρία των ηγετών της European Super League

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, υπάρχουν αρκετές ομάδες -χωρίς να γίνεται αναφορά σε ονόματα- που ζητούν την τιμωρία της Ρεάλ και της Γιουβέντους, με απαγόρευση της συμμετοχής τους στο Champions League για έναν χρόνο, ενώ στο «τραπέζι» ρίχνουν και πιθανό χρηματικό πρόστιμο.

Πάντως, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο για να συμβεί. Παράλληλα, κάνει λόγο για επιθυμία της UEFA, να δεχτεί πίσω τις… μετανοημένες ομάδες, επιβάλλοντας ωστόσο τους όρους της (ρήτρες για να αποφευχθεί μελλοντικά ανάλογος κίνδυνος, αλλά και να μπει «φρένο» στις αξιώσεις των ομάδων που συμμετείχαν στην ESL για περισσότερα έσοδα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις