Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Γόντικας: “Είναι αστεία η ποινή του Ολυμπιακού”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού βρέθηκε νωρίτερα στα γραφεία της ΕΠΟ και κατέθεσε τον φάκελο των “πρασίνων” με το οπτικοακουστικό υλικό για τα επεισόδια στη φυσούνα και τα αποδυτήρια, τα ρατσιστικά συνθήματα στους Σισέ και Νίνη, αλλά και για τα διαιτητικά λάθη.

“Συναντηθήκαμε με τον κύριο Πιλάβιο και του δώσαμε αντίγραφο του φακέλου που έχουμε στείλει σε ΟΥΕΦΑ, ΦΙΦΑ και Σούπερ Λίγκα. Συζητήσαμε και για άλλα θέματα του ντέρμπι, αλλά και κατά πόσο είναι λογική η ποινή που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό. Είναι αστεία η ποινή, δεν εκφράζει το περί δικαίου αίσθημα και αυτό δημιουργεί πρόβλημα”, είπε ο Δημήτρης Γόντικας, κατά την έξοδο του από τα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο κ. Γόντικας δεν γνωστοποίησε το περιεχόμενο του φακέλου, καθώς είναι σκόπιμο “να εξεταστεί πρώτα από τον θεσμικό φορέα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί”, τόνισε.

Τέλος, μίλησε και για την συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς. «Είναι προφανής η πίκρα που έχουν οι οπαδοί. Τους ζητήσαμε να ενισχύσουν την ομάδα στον αγώνα με τον Ατρόμητο το Σάββατο, με όλα τα ειρηνικά μέσα και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει πανστρατειά λόγω και του μικρού αντίτιμου του εισιτηρίου. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει τίποτα, γιατί είναι γνωστή η συνείδηση του παναθηναϊκού κόσμου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε