Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Γόντικας: Κάναμε αυτό που έπρεπε

Την ικανοποίηση του από την επίτευξη του στόχου της πρωτιάς στα πλέι οφ και της εξόδου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού.

“Νομίζω ότι κάλλιο αργά παρά ποτέ. Πετύχαμε τον στόχο μας και όπως είπε πολύ εύστοχα ο Σεντρίκ Καντέ, κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Αξίζαμε να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ και το κάναμε”.

Για το αν θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός… έκλεισε στόματα, είπε: “Δεν το βλέπω έτσι. Εμείς κοιτάμε τα του οίκου μας και δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν και τι λένε οι άλλοι. Τώρα τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο, καυτό μήνα, με πολλές εκκρεμότητες για θέματα που πρέπει να επιλύσουμε και τα γνωρίζετε πολύ καλά κι εσείς. Θα συνεδριάσει η διοικούσα επιτροπή και εκεί θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα περισσότερα”.
Για το θέμα του Ζεσουάλδο Φερέιρα και αυτό του τεχνικού διευθυντή, ο Δημήτρης Γόντικας απέφυγε να μιλήσει, τονίζοντας: “Παιδιά, είπαμε ότι θα συνεδριάσει η διοικούσα επιτροπή και θα δούμε”, ενώ για το αν είναι αισιόδοξος για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό, επεσήμανε.
“Όπως έχουν πει και άλλοι πολύ καιρό πριν από εμένα, ο Παναθηναϊκός είναι ένας ιστορικός σύλλογος, ένας τεράστιο μέγεθος κι εμείς θα κάνουμε ότι περνάει απ’ το χέρι μας για να βοηθήσουμε να έχει ένα καλύτερο αύριο η ομάδα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε