Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Google: Οι κορυφαίες αθλητικές αναζητήσεις για το 2023

Google: Οι κορυφαίες αθλητικές αναζητήσεις για το 2023
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Google γνωστοποίησε τις κορυφαίες αθλητικές αναζητήσεις για το 2023, με το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, μαζεύοντας και τις περισσότερες προβολές.

Η Google στην καθιερωμένη της ανασκόπηση για το έτος μοιράστηκε με τo κοινό τα αθλητικά γεγονότα που είχαν τις περισσότερες επισκέψεις για το 2023, με εκείνο που βρίσκεται στην κορυφή να μην είναι άλλο από το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα τα παιχνίδια ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό βρέθηκαν στο επίκεντρο των αναζητήσεων του ελληνικού κοινού, αφού οι δυο ομάδες έδωσαν αρκετές αναμετρήσεις σε όλα τα αθλήματα στο έτος, με τις περισσότερες εξ αυτών να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Από εκεί και πέρα στην 2η θέση βρίσκεται το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ενώ το βάθρο συμπληρώνεται από την βαθμολογία της Super League, αφού δεν είναι κοινό μυστικό πως το 2023 παρακολουθήσαμε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα μεγάλη μερίδα να αναζητήσει την βαθμολογία του.

Στην δεκάδα βρίσκουμε τέσσερεις φορές παιχνίδια του Ολυμπιακού, τέσσερα παιχνίδια της ΑΕΚ, δυο της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου, δυο του Παναθηναϊκού, καθώς και ένα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα αθλητικά γεγονότα που είχαν τις περισσότερες αναζητήσεις στην Google για το 2023

1. Ολυμπιακός εναντίον
Παναθηναϊκού
2. ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
3. Βαθμολογία Σούπερ Λιγκ
4. ΑΕΚ – Ολυμπιακός
5. Ελλάδα – Γαλλία
6. ΑΕΚ εναντίον Ντιναμό
7. Ελλάδα – Ολλανδία
8. ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
9. ΑΕΚ εναντίον Ολυμπιακού
10. Μαρσέιγ εναντίον
Παναθηναϊκού

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις