Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

H Ντόρτμουντ παρακολουθεί στενά τον Τζόλη!

H Ντόρτμουντ παρακολουθεί στενά τον Τζόλη!
ΦΩΤΟ Intime

Στο στόχαστρο της Μπορούσια Ντόρτμουντ φέρεται πως βρίσκεται ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα. 

Ο 18χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη και τραβάει ήδη τα βλέμματα μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού, όπως η Ντόρτμουντ. Σύμφωνα μάλιστα με την ισπανική ιστοσελίδα “TodoFichajes”, οι Βεστφαλοί εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του άσου του “δικεφάλου του Βορρά” και μπορεί να κινηθούν και άμεσα για την απόκτησή του, αν αποχωρήσει από την ομάδα ο Τζέιντον Σάντσο.

“Η Μπορούσια Ντόρτμουντ γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βγει ο Τζέιντον Σάντσο σε μελλοντικές αγορές και στο αθλητικό τμήμα της συνεχίζουν να συγκεντρώνουν αναφορές για πιθανούς αντικαταστάτες του, Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TodoFichajes, η γερμανική ομάδα παρακολουθεί στενά τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη, Χρήστο Τζόλη. Ο Έλληνας εξτρέμ είναι μια εξαιρετική ανακάλυψη στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον είναι βασικός υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία σε ηλικία μόλις 18 ετών. Από τη Γερμανία θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την εξέλιξη του παίκτη αυτή τη σεζόν και δεν αποκλείουν την “επίθεση” σε μελλοντικές αγορές”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις