Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Ατλέτικο “ταπείνωσε” την Μπαρτσελόνα! Με ανατροπή η Μπάγερν

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 της Μπαρτσελόνα και πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια. Εκτός τετράδας Τσάμπιονς Λιγκ οι “μπλαουγκράνα” για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια. Τα… χρειάστηκε η Μπάγερν που βρέθηκε να χάνει από την γκολάρα του Εβρά αλλά τελικά νίκησε με 3-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπήκε εκπληκτικά στο ματς και… έπιασε από το λαιμό την Μπαρτσελόνα. Στο 4΄ο Αντριάν σημάδεψε το δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης με κοντινό πλασέ ο Κόκε άνοιξε το σκορ. Οι Μαδριλένοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και είχαν δύο δοκαρια με τον Βίγια στο 11΄και στο 19΄, ενώ ενδιάμεσα ο Μέσι με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα συνήλθε, ανέλαβε την πρωτοβουλία και έκλεισε τους γηπεδούχους στην περιοχή τους χωρίς ωστόσο να απειλεί συχνά. Οι μπλαουγκράνα είχαν τρεις ευκαιρίες στο δευτερο ημίχρονο, ενώ οι ροχιμπλάνκος δύο σε αντεπιθέσεις. Τελικά, η Ατλέτικο κράτησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πανηγύρισε μια ιστορική πρόκριση

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού άντεξε το “σφυροκόπημα” των Βαυαρών στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να προηγηθεί στο 57΄χάρη στο καταπληκτικό σουτ του Εβρά. Ωστόσο η χαρά τους δεν κράτησε πολύ καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Μάντζουκιτς με κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Η Μπάγερν κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς στο 68΄ με τον Μίλερ, ενώ κλείδωσε την πρόκριση με το εξαιρετικό σόλο του Ρόμπεν στο 76΄.
“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε