Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Μέρκελ στα αποδυτήρια της Εθνικής Γερμανίας! (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ FACEBOOK DFB
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ FACEBOOK DFB

Δεν είναι η πρώτη φορά. Εκείνη, ελπίζει πως δε θα είναι ούτε η τελευταία… Η Άνγκελα Μέρκελ πανηγύρισε με την καρδιά της την κατάκτηση του Μουντιάλ από την εθνική ομάδα της Γερμανίας και φυσικά μετά το τέλος του αγώνα επισκέφτηκε τα αποδυτήρια.

Είπαμε, δεν είναι η πρώτη φορά που η καγκελάριος βρίσκεται στα αποδυτήρια της Γερμανίας. Τα είχε επισκεφτεί και μετά τη νίκη της πρεμιέρας.

Αλλά αυτή τη φορά ήταν αλλιώς τα πράγματα: υπήρχε το… “ιερό δισκοπότηρο” του παγκοσμίου ποδοσφαίρου! Το τρόπαιο Ζιλ Ριμέ, το τρόπαιο του Μουντιάλ που για 4 φορά στην ιστορία καταλήγει σε γερμανικά χέρια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS

Κάπου μέσα στο… χαμό, ήταν και ο πρόεδρος της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουκ αλλά ποιος ασχολείται όταν στη φωτογραφία υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές της νάσιοναλμανσαφτ, η Μέρκελ και το τρόπαιο του Μουντιάλ. Συγγνώμη χερ Γκάουκ…

Η Γερμανίδα καγκελάριος δεν έκρυβε τη χαρά της ούτε κατά τη διάρκεια της απονομής, όταν όλη η ομάδα της Γερμανίας παρέλασε από μπροστά της για να πάρει τα μετάλλιά της και να σηκώσει, μετά, την κούπα. Υπήρξαν μάλιστα κάποιοι ποδοσφαιριστές με τους οποίους ήταν ιδιαιτέρως θερμή!




ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο τέλος νικούν πάντα αυτοί! Πρωταθλήτρια κόσμου η Γερμανία (VIDEOS)

Η Μέρκελ και το… τσαντάκι της εθνικής Γερμανίας! Δείτε Φωτό

Έκανε ξανά εμετό ο Μέσι στον τελικό του Μουντιάλ

Η απονομή και το γερμανικό πάρτι στο Μαρακανά (VIDEOS)

Το φιλί του Σβάισταϊνγκέρ με τον Ποντόλσκι! (VIDEO)

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε