Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Η διορία σε Πράνιτς και το… θέμα με Λέτο!

Πρόβλημα από το πουθενά στον Παναθηναϊκό με τον Σεμπάστιαν Λέτο για τον διακανονισμό των οφειλομένων ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Πρόβλημα από το πουθενά στον Παναθηναϊκό με τον Σεμπάστιαν Λέτο για τον διακανονισμό των οφειλομένων ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Από τον Παναθηναϊκό είχαν νέα επαφή με τον Ντάνιελ Πράνιτς, και τον διεμήνυσαν να τελειώνει με την Σπόρτινγκ και να έρθει στην Ελλάδα. Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας τους – Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο διακανονισμός των “πρασίνων” με τον Σεμπάστιαν Λέτο κατέπεσε και ο Αργεντινός έχει δικαίωμα να προσφύγει νομικά!

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα για μονοετή δανεισμό του Κροάτη αλλά υπάρχει μια οικονομική εκκρεμότητα της Σπόρτινγκ προς τον Πράνιτς (350.000 ευρώ από την περσινή σεζόν). Ο Κροάτης δεν χαρίζει τα χρήματα και θα πρέπει να βρεθεί άμεσα μια λύση για να προλάβει τη μεταγραφική περίοδο στην Ελλάδα.

Οι πράσινοι έδωσαν μια διορία στον ποδοσφαιριστή μέχρι την Παρασκευή να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και να αφιχθεί στην Αθήνα, προκειμένου να τελειώσει η μεταγραφή και να ενσωματωθεί στο Τριφύλλι. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει έτοιμη εναλλακτική επιλογή για χαφ, όπως λένε από την ΠΑΕ.

Θέμα με τον διακανονισμό του Λέτο

Ξαφνικό θέμα προέκυψε στον Παναθηναϊκό, με τον διακανονισμό των οφειλομένων στον Σεμπάστιαν Λέτο. Όπως αναφέρει η “Live Sport” οι «πράσινοι» δεν έδωσαν την τελευταία δόση στον Αργεντινό ο οποίος πλέον έχει δικαίωμα να κινηθεί νομικά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να λύσουν την συνεργασία τους με τον Λέτο να λαμβάνει ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ. Οι δόσεις αυτές θα ήταν εντός του 2013 και θα καταβάλλονταν απευθείας από την σύμβαση με τη Nova. Η τελευταία δόση στις 27 Μαϊου δεν καταβλήθηκε επειδή τα λεφτά έχουν μπλοκαριστεί από το συνδρομητικό κανάλι που είναι σε διαμάχη με τους “πράσινους”.

Η δόση στον Λέτο έφτανε τις 150.000 ευρώ τα οποία ο Αργεντινός δεν τα έχει λάβει. Μάλιστα ο Λέτο έκανε υπομονή πάνω από δύο μήνες μετά την ημερομηνία καταβολής της δόσης ενώ οι όποιες προσπάθειές του να επικοινωνήσει με την ΠΑΕ έπεσαν στο κενό. Έτσι, ο ίδιος αποφάσισε να στείλει εξώδικη πρόσκληση στην διοίκηση.

Διαβάστε ακόμα…

Στην Ελαζίγκσπορ Βιτόλο και Σο!

Ατζαγκούν ο 8ος – Υπέγραψε για 4 χρόνια με τον Παναθηναϊκό

Τελειώνει του Πράνιτς στον Παναθηναϊκό

Αναστασίου προς παίκτες Παναθηναϊκού: Πήραμε ένα καλό μάθημα!

Αλαφούζος: Ψηλά το κεφάλι!

Τον… κατασπάραξε – “Έρμαιο” για τους Πάνθηρες ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Φήμες για Άραβα επενδυτή – Διάψευση με αιχμές απ΄την ΠΑΕ

Αναστασίου: Προτεραιότητα η βιωσιμότητα του συλλόγου

Φέρνει Μπαλμπόα ο Παναθηναϊκός (VIDEO)

Μαυρίας: Όταν γυρίσω ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πρώτο λόγο

Και επίσημα παίκτης της Σάντερλαντ ο Μαυρίας

Στην Αγγλία ο Μαυρίας! Η Σάντερλαντ επέστρεψε και παίρνει τον παίκτη

Έρχεται ο Ατζαγκούν για τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε