Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ικανοποίηση για την κλήρωση στην Μπορντό

Ιδανική κλήρωση θεωρούν τον Ολυμπιακό οι Γάλλοι, ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο πρόεδρος της Γαλλικής ομάδας εμφανίστηκε χαρούμενος με την κλήρωση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό. 

Ο Ζαν Λουί Τριό δεν μάσησε τα λόγια του και παραδέχθηκε ό,τι και οι δύο ομάδες πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένες με την κλήρωση.

“Είναι μια κλήρωση που σίγουρα μας αφήνει ικανοποιημένους. Όμως είμαι σίγουρος πως το ίδιο σκέφτονται και από την πλευρά τους. Όπως και να έχει είναι καλύτερο από το να πέσεις σε Ρεάλ ή Τσέλσι.”

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε και ο προπονητής των Γάλλων Λοράν Μπλαν.

“Αυτό που θέλαμε ήταν να αποφύγουμε την Ίντερ και τη Μίλαν. Πρέπει να πάρουμε σοβαρά τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την κλήρωση, υπό την έννοια ότι θα μπορούσαμε να πέσουμε με πιο μεγάλη ομάδα. Μην ξεχνάμε όμως ότι ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που παίζουν συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να έχουν κι αυτοί τα ίδια συναισθήματα, φαντάζομαι ότι ήθελαν να αποφύγουν κάποιες μεγάλες ομάδες. Δεν βρίσκονται εδώ τυχαία. Η δική μας δουλειά είναι να τα δώσουμε όλα για να προσπαθήσουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο.”

Ο αρχηγός της Μπορντό Αλού Ντιαρά έδειξε σεβασμό στους ερυθρόλευκους.

Α”κόμα και αν δεν είναι το πιο μεγάλο όνομα στους “16”, σίγουρα δεν έφτασε εδώ κατά τύχη. Το ταξίδι στην Αθήνα θα είναι καυτό, ενώ ξέρουμε ότι το κοινό τους είναι πολύ ενθουσιώδες. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με αρκετή εμπειρία στην διοργάνωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε