Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Ίβκοβιτς: Έπρεπε να νικήσουμε με μεγαλύτερη διαφορά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του στον πρώτο τελικό ο προπονητής του Ολυμπιακού που έκανε ειδική αναφορά στον Κώστα Παπανικολάου.

«Έχουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, μία έμπειρη ομάδα που σεβόμαστε. Πιστεύω πως κερδίσαμε δίκαια. Έγινε ένα πολύ σκληρό ματς, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ξεκινήσαμε το ματς με αρκετή πίεση, δεν ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη που ο Σάτο πίεσε τον Μάντζαρη, ενώ στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε 7 λάθη και 1 ασίστ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο γυρίσαμε το ματς με ομαδικό μπάσκετ, παρότι χάσαμε πολλές βολές. Μάλλον έπρεπε να νικήσουμε με μεγαλύτερη διαφορά. Ήταν πολύ σημαντικό ότι βρήκαμε τον Γκετσεβίτσιους που δεν έπαιξε καθόλου στο Final 4, ενώ ο Χάινς ήταν πολύ καλός, όπως και ο Πρίντεζης», τόνισε αρχικά ο «Ντούντα».

Οσο για την απόδοση του Κώστα Παπανικολάου, είπε: «Θέλω να πω χρόνια πολλά στους εορτάζοντες παίκτες, αλλά θέλω να ξεχωρίσω τον Παπανικολάου που παίζει συνεχόμενα καλό μπάσκετ. Του είπα “ωρίμασες τελικά”. Δουλέψαμε πολύ στο θέμα ψυχολογίας και είναι ένας παίκτης με νοοτροπία που σπανίζει».

Τέλος, αναφορικά με την κατάσταση του Έισι Λο ο οποίος είναι τραυματίας ανέφερε: «Ο Λο για μένα είναι βασικός παίκτης. Η απουσία του είναι σημαντική κι ευτυχώς που βρήκαμε ρυθμό. Σήμερα έκανε κάποια σουτ και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξει την Πέμπτη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε