Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ξέσπασε με εξάρα ο Ολυμπιακός και…έκλεισε θέση στον τελικό(VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ένας καταιγιστικός Ολυμπιακός στα πρώτα 10 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου μετέτρεψε το 2-2 του πρώτου, στο εντυπωσιακό 6-2 και εξασφάλισε, ουσιαστικά, την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου. Ο Πανθρακικός ήταν εξαιρετικός στο πρώτο 45λεπτο σημείωσε 2 πανέμορφα τέρματα αλλά στο Β’ μέρος κατέρρευσε.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Χορταστικό ματς έγινε στο Γ. Καραϊσκάκης το οποίο παρακολούθησαν ελάχιστοι οπαδοί του Ολυμπιακού αφού η απογοήτευση από το ντέρμπι “αιωνίων” κράτησε τον κόσμο στο σπίτι του. Όσοι πήγαν απόλαυσαν θέαμα έστω κι αν στο πρώτο μέρος ακούστηκαν αρκετές αποδοκιμασίες μετά την ισοφάριση του Πανθρακικού. Στο δεύτερο, πάντως, οι γηπεδούχοι σκόρπισαν χαμόγελα στους φίλους τους.

Το ματς ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για τον Ολυμπιακό αφού χωρίς ευκαιρία, κατάφερε να προηγηθεί. Στο 4ο λεπτό ο Φουστέρ έπιασε το μακρινό σουτ που δεν θα απειλούσε τον Κουτσόπουλο όμως η μπάλα βρήκε στον Μελίσση και κατέληξε στα δίχτυα του Πανθρακικού.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία 2 λεπτά αργότερα με τον Τζάνη να πιάνει αμαρκάριστος την κεφαλιά αλλά να αστοχεί.

Στο 11′ ο Ιμπαγάσα με εξαιρετική ενέργεια πέρασε τον Σερφά και με ωραίο σουτ έκανε 2 τα τέρματα της ομάδας του.

Όσοι πίστεψαν ότι ο Ολυμπιακός καθάρισε το ματς διαψεύστηκαν πολύ γρήγορα. Ο Τζάνης με φανταστική ενέργεια άδειασε τον Σιόβα και νίκησε τον Κάρολ μειώνοντας σε 2-1, στο 19ο λεπτό.

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη δεν σταμάτησαν εκεί και με ακόμη πιο όμορφο τέρμα του Λουσέρο στο 32′ έφεραν το ματς στα ίσα. Οι λιγοστοί οπαδοί του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στις εξέδρες αποδοκίμασαν τους παίκτες του Μίτσελ οι οποίοι αν και απείλησαν τον Κουτσόπουλο δεν μπόρεσαν να πάρουν και πάλι το προβάδισμα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ. Ο Ιμπαγάσα που ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, έκανε όλη τη δουλειά, σέντραρε και ο Μήτρογλου δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-2.

Η βροχή των γκολ συνεχίστηκε αφού στο 51′ ο Φετφατζίδης έκανε εξαιρετική προσπάθεια πέρασε 4 παίκτες του Πανθρακικού και μέσα από την περιοχή έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες του Μίτσελ δεν σταμάτησαν και στο 53′ ο Μήτρογλου πήρε το ριμπάουντ στο σουτ του Μασάντο και από κοντά έγραψε το 5-2. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, πάντως, ήταν σε θέση οφσάιντ όταν έκανε το σουτ ο Μασάντο.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και μέσα σε 8 λεπτά σκόραραν 4 φορές. Στο 55′ ο Μοντέστο πάσαρε και ο Φουστέρ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Από εκεί και μετά το ματς έχασε το ενδιαφέρον του. Ο Ολυμπιακός έριξε το ρυθμό του, ο Πανθρακικός συμβιβάστηκε με τη βαριά ήττα και η ρεβάνς της Κομοτηνής (28/4) έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Κάρολ, Μοντέστο, Χολέβας, Σιόβας, Μανωλάς, Φέισα, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ (76′ Μανιάτης), Βλαχοδήμος (42′ Φετφατζίδης), Μήτρογλου (69′ Ιωαννίδης).

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μελίσσης, Στάθης, Σερφά, Ζορντάο, Κάστελαν, Λουσέρο, Μίγκας (84′ Καθάριος), Μουνάφο (62′ Μπαϊκαρά), Μακρυδημήτρης, Τζάνης (62′ Παπαδόπουλος).

“Ιστορική και λιτή η φιέστα του Ολυμπιακού”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε