Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

“Καυτό” το δεύτερο… πιάτο στο Τσάμπιονς Λιγκ (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση βρίσκεται και πάλι στη.. σέντρα, μετά από κενό 2,5 μηνών και το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας υπόσχεται πολλές συγκινήσεις. Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου και Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης τα ματς

Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου

Πρεμιέρα απόψε το βράδυ στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ για την κάτοχο του τροπαίου, Μπάγερν Μονάχου, που αντιμετωπίζει στο “Έμιρεϊτς” την Άρσεναλ (21:45, ΔΤ).

Οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες ένα χρόνο μετά τη συνάντηση τους στη νοκ-άουτ φάση, όταν οι Βαυαροί είχαν προκριθεί με άγχος στην επόμενη φάση ( νίκη με 3-1 για τους Γερμανούς στο Λονδίνο και “διπλό” με 2-0 για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στο Μόναχο). Ως γηπεδούχοι απέναντι σε γερμανικές ομάδες οι “κανονιέρηδες” έχουν εννιά νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, ενώ η Μπάγερν επί αγγλικού εδάφους έχει τέσσερις νίκες, επτά ισοπαλίες και έξι ήττες.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Νικόλα Ριτσόλι, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στις 11 Μαρτίου στην “Αλιάντς Αρένα”.

Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης

Στο “Σαν Σίρο” του Μιλάνου η Μίλαν υποδέχεται την Ατκλέτικο Μαδρίτης, που συνεχίζει την εντυπωσιακή τη πορεία της Πριμέρα Νριβισιόν (τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα).

Οι “ροσονέρι” κάνουν μια άσχημη σεζόν, βρίσκονται στην ένατη στη Serie A και προσπαθούν με τον Κλάρενς Σέεντορφ στον πάγκο τους να.. ορθοποδήσουν. Οι δύο ομάδες συναντώνται για πρώτη φορά σε επίσημο ματς. Η Μίλαν ως γηπεδούχος απέναντι σε ισπανικές ομάδες έχει έντεκα νίκες, επτά ισοπαλίες και έξι ήττες, ενώ η Ατλέτικο επί ιταλικού εδάφους έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Προένσα, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στις 11 Μαρτίου στο “Βιθέντε Καλντερόν”.

Διαβάστε ακόμα…

Τσάμπιονς Λιγκ: “Κλείδωσαν” την πρόκριση Μπαρτσελόνα και Παρί (VIDEO)

Πήγε να επιτεθεί σε δημοσιογράφους ο Ντάντε της Μπάγερν (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε