Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Κορδέρο: Δεν μπορούσα να πω “όχι” σε Μελισσανίδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ισπανός μέσος συμφώνησε για τετραετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ και όπως δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν αυτός που τον έπεισε να μείνει στην Ένωση, για να την βοηθήσει να “… ξαναγίνει ΑΕΚάρα”.

Μιλώντας στην “SportDay”, ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υπόθεσης και δήλωσε αποφασισμένος να ηγηθεί της ομάδας με στόχο να γίνει-όπως είπε και ο ίδιος-ΑΕΚάρα.

Άξιο αναφοράς, πως η συμφωνία με τον “δικέφαλο” έκλεισε με μία επίσκεψη του παίκτη στα γραφεία της Aegean και τον Δημήτρη Μελισσανίδη αμέσως μετά την άφιξή του από την Ελλάδα.

«Έγινε αυτό που ήθελα. Χάρη στις προσπάθειες του κυρίου Μελισσανίδη, για τον οποίο είχα ακούσει πολλά και γνωρίζοντάς τον από κοντά πείστηκα απόλυτα για το όραμα και τη φιλοσοφία του σχετικά με το μέλλον της ομάδας. Παραμένω στην ΑΕΚ, ελπίζοντας ότι θα βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι για να την οδηγήσουμε εκεί που της αξίζει να βρίσκεται: στην κορυφή και να την κάνουμε πάλι ΑΕΚάρα!», δήλωσε ο 25χρονος άσος.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ, που όσο διάστημα βρίσκομαι στην Ελλάδα πραγματικά με έχουν αγκαλιάσει, τον Βασίλη Τσιάρτα και φυσικά τον κύριο Μελισσανίδη, που με έπεισε απόλυτα για το πόσο πολύ ήθελε να με κρατήσει στην ομάδα. Δεν μπορούσα να του πω “όχι” με την πρόταση που μου έκανε. Θα κάνω τα πάντα για να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα…

Με Κορδέρο για την… αντεπίθεση η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Σταθάκη η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε