Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ – Τραυματίστηκε, προσπαθώντας να σώσει φίλο του

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ – Τραυματίστηκε, προσπαθώντας να σώσει φίλο του

– Νέες πληροφορίες για το πώς έγινε το ατύχημα του Μίχαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις έδωσε η εκπρόσωπος του, Σαμπίν Κεμ
– Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της formula 1 είχε μόλις βοηθήσει έναν φίλο του που είχε πέσει
– Δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, αλλά χτύπησε σε βράχο, απογειώθηκε και προσγειώθηκε με το κεφάλι σε άλλον βράχο
– Αχτίδα αισιοδοξίας αφήνουν οι γιατροί στην τελευταία ενημέρωση για την πορεία της υγείας του

Οι ώρες αγωνίας για τον Μίχαελ Σουμάχερ συνεχίζονται. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της formula 1 εξακολουθεί να βρισκεται σε κρίσιμη κατάσταση και να παραμένει σε τεχνητό κώμα.

Το ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του είναι παγκόσμιο, καθώς στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ υπάρχουν αρκετοί υποστηρικτές του “Σούμι”, αλλά και εκατοντάδες δημοσιογράφοι. Μάλιστα, ένας από αυτούς την Τρίτη μεταμφιέστηκε σε παππά (!) και κατάφερε να φτάσει μέχρι την εντατική, ωστόσο οι άνθρωποι του νοσοκομείου τον κατάλαβαν και τον απομάκρυναν από το σημείο.

ΦΩΤΟ REUTERS

Λίγο αργότερα, πληροφορίες για το πώς έγινε το ατύχημα του Μίχαελ Σουμάχερ το μεσημέρι της Κυριακής στις γαλλικές Άλπεις έδωσε η εκπρόσωπος του σπουδαίου Γερμανού πιλότου, Σαμπίν Κεμ.

ΦΩΤΟ REUTERS

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το ατύχημα δεν οφείλεται σε υψηλή ταχύτητα αλλά σε μία σειρά από εξαιρετικά άτυχες συμπτώσεις. Ο Σουμάχερ βρέθηκε στο σημείο για να βοηθήσει έναν φίλο του που είχε πέσει και λίγο αργότερα προσέκρουσε σε έναν βράχο. Τότε ο “Σούμι” πήρε ύψος και προσγειώθηκε με το κεφάλι σε έναν άλλον βράχο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά.

ΦΩΤΟ REUTERS

Νωρίτερα, το μεσημέρι της Τρίτης οι γιατροί του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ ενημέρωσαν πως : “Ο Μίκαελ Σουμάχερ υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε νέα χειρουργική επέμβαση για να αποσυμπιεστεί ο εγκέφαλός του από το αιμάτωμα και σήμερα η κατάστασή του είναι καλύτερη.

Υπάρχουν ακόμη πολλά αιματώματα, αλλά σύμφωνα γαλλικά ΜΜΕ δεν έκρυψαν πως έμειναν έκπληκτοι από τη βελτιώσή του. Πάντως, η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, με τον Σουμάχερ να παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροί επανέλαβαν πως δε μπορούν να κάνουν καμία πρόβλεψη και πως οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες”.

ΦΩΤΟ REUTERS

Την ίδια ώρα τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με την μεταφορά του Σουμάχερ, με ελικόπτερο, από το σημείο του ατυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ντύθηκε παππάς για να δει τον Σουμάχερ!

Αχτίδα αισιοδοξίας για Σουμάχερ: Μικρή βελτίωση μετά από νέα εγχείρηση – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες – “Δε μπορούμε να πούμε πως ξεπέρασε τον κίνδυνο”

Το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο της Equipe για τον Σουμάχερ

Το κρίσιμο 48ωρο του Μίκαελ Σουμάχερ

Η στιγμή της μεταφοράς του Σουμάχερ – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο του ατυχήματος

Το σοκ της Μέρκελ για το ατύχημα του Σουμάχερ

Το μήνυμα της οικογένειας του Σουμάχερ

Όταν ο Σουμάχερ έκανε διακοπές στη Μύκονο

Κρίσιμες ώρες για τον Σουμάχερ – Από μια κλωστή η ζωή του

Όταν ο Σουμάχερ γλίτωνε απ’του… χάρου τα δόντια (VIDEO)

Ο Σουμάχερ “έχασε” την μητέρα του από χτύπημα στο κεφάλι! (VIDEO)

Η μεγαλύτερη μάχη του Μίκαελ Σουμάχερ – Εγκεφαλική αιμορραγία και επείγουσα επέμβαση για τον «Σούμι»

Σε κώμα ο Μίκαελ Σουμάχερ! – Υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – Έπεσε κάνοντας σκι – Το συγκινητικό μήνυμα του Φελίπε Μάσα

Παγκόσμια αγωνία για τον Μίκαελ Σουμάχερ! Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του – Υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – Έπεσε κάνοντας σκι

Αγωνία για τον Σουμάχερ! Με το σταγονόμετρο οι πληροφορίες για την υγεία του (PHOTOS+VIDEOS)

Στο νοσοκομείο ο Σουμάχερ – Τραυματίστηκε στο κεφάλι κάνοντας σκι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε