Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Το σοκ της Μέρκελ για το ατύχημα του Σουμάχερ

Το σοκ της Μέρκελ για το ατύχημα του Σουμάχερ

“Σοκαρισμένη” δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, για το σοβαρό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ εκφράζοντας την ελπίδα για ταχεία ανάρρωση.

“Όπως εκατομμύρια Γερμανοί, η καγκελάριος και τα μέλη της γερμανικής κυβέρνησης ταράχθηκαν πολύ όταν πληροφορήθηκαν το σοβαρό ατύχημα που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ ενώ έκανε σκι”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφεν Ζάιμπερτ.

“Ακούσαμε τους γιατρούς νωρίτερα, καθώς περιέγραφαν την κατάσταση ως εξαιρετικά σοβαρή”, συμπλήρωσε. “Ελπίζουμε μαζί με την οικογένειά του ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τα τραύματά του και να αναρρώσει. Ευχόμαστε στη σύζυγό του, τα παιδιά του και τους συγγενείς του δύναμη και αλληλεγγύη”, τόνισε.

Ο 45χρονος, επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1, παραμένει σε καταστολή δίνοντας μάχη για τη ζωή του, στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, ενώ υπεβλήθη χθες σε επέμβαση στο κεφάλι, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό, ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν ο Σουμάχερ γλίτωνε απ’του… χάρου τα δόντια (VIDEO)

Κρίσιμες ώρες για τον Σουμάχερ – Από μια κλωστή η ζωή του

Ο Σουμάχερ “έχασε” την μητέρα του από χτύπημα στο κεφάλι! (VIDEO)

Η μεγαλύτερη μάχη του Μίκαελ Σουμάχερ – Εγκεφαλική αιμορραγία και επείγουσα επέμβαση για τον «Σούμι»

Σε κώμα ο Μίκαελ Σουμάχερ! – Υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – Έπεσε κάνοντας σκι – Το συγκινητικό μήνυμα του Φελίπε Μάσα

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε