Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

La Liga: Αναβλήθηκαν τα Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ – Αλαβές

La Liga: Αναβλήθηκαν τα Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ – Αλαβές
Reuters

Θα διεξαχθούν σε νέα ημέρα. Το Ανώτερο Συμβούλιο Αθλητισμού της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι έκανε δεκτό το αίτημα της La Liga για την αναβολή των αγώνων, Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ – Αλαβές, που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν αυτό το Σάββατο (11.09.2021).

Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και Αλαβές κατέθεσαν πριν από λίγες ημέρες από κοινού αίτημα στη La Liga, ζητώντας τη μετάθεση των αγώνων τους για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εξαιτίας των αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων, με το Ανώτερο Συμβούλιο Αθλητισμού της Ισπανίας να δίνει την… έγκριση του.

Αιτία οι προκριματικές αναμετρήσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στην Conmebol, που καθιστούν αδύνατο για ορισμένους παίκτες, να φτάσουν εγκαίρως για να παίξουν στα Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ – Αλαβές.

Στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα, ο παίκτης που επηρεάστηκε ήταν ο Ρόναλντ Αραούχο (Ουρουγουάη), ενώ για τη Σεβίλη ήταν οι Αργεντίνοι Γκονθάλο Μοντιέλ, Παπού Γκόμες και Μάρκος Ακούνια.

Ο τελευταίος αγώνας της Αργεντινής είναι προγραμματισμένος στις 02.30 π.μ (ώρα Ελλάδας) την Παρασκευή (10/9), μιάμιση μέρα πριν την προγραμματισμένη συνάντηση, ανάμεσα σε Σεβίλη και Μπάρτσα. Αναβάλλεται επίσης το παιχνίδι Βιγιαρεάλ-Αλαβές.

Να σημειωθεί ότι Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν αγώνες για το Champions League την Τρίτη 14/9, με συνέπεια να πρέπει να παίξουν τους αγώνες τους το Σάββατο 11/9.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις