Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

La Liga: Η Ρεάλ Μαδρίτης “διέλυσε” τη Βαλένθια με γκολάρες και… άγχωσε την Μπαρτσελόνα (video)

La Liga: Η Ρεάλ Μαδρίτης “διέλυσε” τη Βαλένθια με γκολάρες και… άγχωσε την Μπαρτσελόνα (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Βαλένθια στην 29η αγωνιστική της “La Liga” και βρέθηκε ξανά μια “ανάσα” μακριά από την Μπαρτσελόνα και την κορυφή στο πρωτάθλημα Ισπανίας.

Η Βαλένθια “πάλεψε” το ματς για πάνω από μία ώρα αγώνα, αλλά στο 61′ ο Μπενζεμά με ωραίο πλασέ από ασίστ του Αζάρ, άνοιξε το σκορ για τη Ρεάλ Μαδρίτης και οδήγησε σε… μονόλογο στη συνέχεια. Ο Ασένσιο διπλασίασε τα γκολ στο 74′ με φοβερό σουτ εν κινήσει, για να ακολουθήσει και ένα δεύτερο -εξίσου εντυπωσιακό- τέρμα από τον Γάλλο επιθετικό στο 87′, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με δέκα παίκτες έμειναν στο 89′ οι φιλοξενούμενοι, μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Λι.

Οι “μερένγκες” έκαναν έτσι το 2/2 στην επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος και μείωσαν ξανά τη διαφορά τους από την Μπαρτσελόνα στους δύο βαθμούς, με εννιά αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε, στις οποίες και θα κριθεί πια ο τίτλος του πρωταθλητή.

Από την πλευρά τους, οι “νυχτερίδες” έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν κι άλλο τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, μένοντας στο -4 από Χετάφε και Ρεάλ Σοσιεδάδ στη βαθμολογία της “La Liga”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις