Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

La Liga κατά της European Super League: «Eγωιστικό και ελιτίστικο μοντέλο – Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μίλησε, μην επιμένετε»

La Liga κατά της European Super League: «Eγωιστικό και ελιτίστικο μοντέλο – Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μίλησε, μην επιμένετε»
Reuters

Ξεκάθαρα αντίθετη! H θέση της ισπανικής La Liga για την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να δικαιώσει την European Super League.

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκρινε την Πέμπτη (21/12) ότι οι κανόνες της UEFA σχετικά με την έγκριση ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, όπως η European Super League, είναι αντίθετοι με την νομοθεσία περί ανταγωνισμού, μια απόφαση που προκάλεσε την αντίδραση της La Liga.

Με ανάρτησή της, η ισπανική Λίγκα τοποθετήθηκε επί του θέματος, εκφράζοντας την ξεκάθαρη αντίθεσή της. Θυμίζουμε ότι μεταξύ των ομάδων που πρωτοστάτησαν, στη δημιουργία της συγκεκριμένης Λίγκας, ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα.

“Σήμερα περισσότερο από ποτέ θυμόμαστε ότι η «Super League» είναι ένα εγωιστικό και ελιτίστικο μοντέλο. Κάθε μορφή που δεν είναι εντελώς ανοιχτή, με άμεση πρόσβαση, χρόνο με το χρόνο, μέσω εγχώριων πρωταθλημάτων, είναι κλειστό μοντέλο. Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει ήδη μιλήσει. Μην επιμένετε” πόσταρε η La Liga.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις